Olet täällä

Lomamökit

Hmma:n lomamökit Meri-Teijossa, Levillä ja Tahkovuorella ovat varattavissa sähköpostitse Minna Lukkaiselta: minna.lukkainen(at)mma.fi.

Viimeisimmän mökkivaraustilanteen näet web-varausjärjestelmästä osoitteesta www.levirakka.fi

Meri-Teijon mökit sijaitsevat Mathildedalissa. Mökkejä on 6 kpl. Kaikissa mökeissä on sauna ja korkeasti varusteltu keittiö. Lisäksi mökkikylään kuuluu erillinen rantasauna, jota voi myös varata käyttöönsä. Mathildedal on kulttuurihistoriallisesti arvokasta aluetta. Siellä voi mm. ratsastaa, golfata ja patikoida sekä talvella lasketella.

Golf-lippuja Meri-Teijo Golf -kentälle voit ostaa etukäteen ennen matkaasi maksamalla pelioikeuden 30 euroa Hmman tilille FI03 2171 1800 0655 56, lisäksi 1 euro paikan päällä caddiemasterille. Liput tulevat myyntiin maalis-huhtikuussa, golf-kauden alkaessa.

Tahkolla on kaksi paritalohuoneistoa nimeltään Rinnetähti A ja B. Huoneistot ovat valmistuneet 2006 ja ne ovat tilavia, korkeatasoisia loma-asuntoja lähellä Tahkon palveluja. Huoneistojen kalusteita ja sänkyjä on uusittu. Myös vuodevaatteet uusitaan säännöllisesti.

Laskettelurinne näkyy mökin terassilta. Kävelymatkan päässä on myös Tahkon kylpylä ja ravintolapalveluja.

Mökin vuokraan kuuluu 2 kappaletta hissilippuja ja 2 kappaletta Spa-kylpylälippuja. Lisäksi alueella on golf-kenttiä, ratsastusta ym. aktiviteetteja kesät talvet. Mökin vuokrahintaan kuuluu nyt myös loppusiivous.

Huomioithan, että alensimme Hmma:n jäsenille Tahkon lomamökkihintoja.

Haluatko ehkä vuokrata paljun mökin pihaan lomasi ajaksi? Käy tutustumassa tarjontaan osoitteessa www.lomantarpeessa.fi ja Tahkon kesätarjontaan osoitteessa www.tahko.com.

 

Levillä on kaksi huoneistoa, paritalot D7 ja D8, pohjoisen matkailua ajatellen. Levi on suosittu talvimatkailukohde. Laskettelu lisäksi se tarjoaa erilaisia monipuolisia palveluja ja aktiviteettejä matkailijoille ympäri vuoden.

MMA:lla on Hmma:n lomamökkien lisäksi runsaasti lomamökkejä Levillä, Rukalla ja Ylläksellä.

KATSO TÄSTÄ Tahkon mökkien edulliset Hmma-hinnat!

                                                                       MMA:n hinta                 Hmma:n jäsenhinta

1. sesonki                                                     990 e                              ei hyvitystä, 990 e

2. sesonki/lumi                                            690 e                              590 e

3. sesonki/kesä                                           595 e                              495 e

4. sesonki                                                     400 e                              350 e

2. sesonki talvi, su-to / to-su                    380 e                              330 e

(1. sesonki: viikot 1, 8-16, 52;   2. sesonki/lumi: viikot 2-7, 48-51;   3. sesonki/kesä: viikot 23-35, 4. sesonki: muut. Hintaan sisältyy talvikautena kaksi hissilippua sekä kaksi kylpyläkorttia.)