Olet täällä

MP-kilta Sales Riders

 

 

Mikä on prätkäkilta?

Mp kilta Sales Riders on merkki ja värivapaa kerho, jonka tarkoitus on yhdistää mp henkisiä ihmisiä yhteiseen harrastukseen liittyvillä tapahtumilla ja moottoripyöräily koulutuksilla. Toimintamme on alkanut jo vuonna 2001. Mukana on yli kuusikymmentä motoristia.

Mitä kivaa tehdään yhdessä?

Tapaamiset ja tapahtumat tarjoavat mielenkiintoisen ja laajan näköalan ammattikuntamme monipuoliseen tehtäväkenttään. Tämä tuo mukanaan uusia ystäviä ja mahdollistaa verkostoitumisen. Kokoonnumme ajokaudella viikoittain joko kahvitellen tai käymme ajamassa mutkateitä. Järjestämme moottoripyöräily aiheisia  tapaamisia ja tapahtumia ympäri vuoden.

Olisiko syytä hakeutua jäseneksi?

Jäsen ja hänen avecinsa pääsevät osallistumaan killan tapahtumiin. Kilta tukee jäsentensä osallistumiskustannuksia killan tapahtumiin. Osallistumalla saat parinkympin jäsenmaksusi monin verroin takaisin. Käy tsekkaamassa kotisivuiltamme tai peukuttamassa facessa meitä.

Sales Riders motoristikilta toimii vilkkaasti sulan maan aikaan. Talvikauden aikaan tapaamme muun muassa alan näyttelyissä ja kesän ohjelman suunnittelun merkeissä.

Käy tutustumassa Sales Ridersien kotisivuilla osoitteessa www.salesriders.fi  Sieltä löytyvätkin viimeisimmät tiedot motoristien menoista.

Lisätietoa toiminnastamme saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse markku.sarvi@luukku.com

Tervetuloa mukaan dynaamiseen joukkoomme! Sinä jäsen, joka et ole saanut tänä vuonna vielä yhtään sähköpostia antamaasi osoitteeseen, ota uudelleen yhteyttä puheenjohtajaan.

 

Jäseneksi näin:

Maksa toimintamaksu 20 euroa killan tilille FI74 1745 3000 0449 92.

Lisää viestikenttään nimesi, MMA.n jäsennumero sekä sähköpostiosoitteesi.


Yhteydet: Markku Sarvi, puh. 0400 813 131, e-mail: markku.sarvi@luukku.com