MMA Helsinki: Osuva – tutustu pienoispistoolilla ampumiseen Helsingissä!

Osuva on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja ampuma-asekoulutusta tarjoava yritys. Avattuaan ovensa vuonna 2000 he ovat opastaneet yli kahtakymmentätuhatta uutta ampujaa ampumaharrastuksen pariin ja järjestäneet tuhansia ryhmätilaisuuksia sekä koulutuksia. Tarjolla on mainio tilaisuus tutustua pienoispistoolilla ampumiseen MMA Helsingin seurassa jonakin neljästä ajankohdasta tammikuussa.

Tutustumiskäynti on kestoltaan 50 minuuttia ja pitää sisällään kaiken tarvittavan. Et tarvitse tietoa/taitoa aiheesta entuudestaan, tunnin alussa käydään läpi teoriaa, ampumatekniikkaa ja ratojemme turvamääräykset. Tämä kestää noin 15-20 minuuttia, jonka jälkeen ammutaan ohjatusti pienoispistoolilla. Osuvalla työskentelevät Suomen kokeneimmat kouluttajat, jotka vastaavat turvallisuudesta ja ovat aina paikalla neuvomassa ampumiseen ja aseisiin liittyvissä asioissa. Vaikka kouluttajamme suhtautuvat turvallisuusasioihin vakavasti, ovat he rentoja ja helposti lähestyttäviä. Meillä käyvät kaikenikäiset miehet ja naiset kaikilta elämän aloilta, joten rohkeasti mukaan!

Tutustumiskäynneillä mukana myös Helsingin paikallisyhdistyksemme edustaja, jolle toiveita tuleviin tapahtumiin ja aktiviteetteihin voi matalalla kynnyksellä jättää.

Ajankohdat Tähtitorninmäen radalla max 8 osallistujaa per tunti:

Mikä on investointini?
Investointisi tilaisuuteen on 29,00 euroa kerta/jäsen (norm. 69,00 euroa). Summa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova, mutta summa palautetaan ylivoimaista estettä tai lääkärintodistusta vastaan.

Miten ilmoittaudun?
Ilmoittautuminen viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Huomioithan, että ampumaradat ovat edellä mainittuina ajankohtina varattu MMA Helsingin käyttöön, joten avecit eivät mahdu samalle tunnille, ellei edellisenä tai samana päivänä voida todeta radalla olevan tilaa. Tässä tapauksessa avecit maksavat täyden ratamaksun. Tiedustele paikkatilaa Haapaselta, yhteystiedot alapuolella.

Huomioithan seuraavat Osuman turvamääräykset:

– Mukaan tilaisuuteen tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, ajokortti kelpaa hyvin.

– Puhut sujuvasti suomea tai englantia, tulkin käyttö ei ole sallittua.

– Ampumaradalla on nollatoleranssi alkoholin suhteen.

– Raskaana tai imetyksen aikana ei tilaisuuteen voi osallistua.

Lisätietoa turvallisuusmääräyksistä: https://osuva.com/turvallisuussaannot/
Lisätietoa tutustumiskäynnistä: https://osuva.com/ampumaan/#tutustumiskaynti

Lisätietoa tilaisuudesta tarjoaa mielellään:
Katariina Haapanen
MMA Helsinki, puheenjohtaja
045 888 6244
katariina.haapanen@mma.fi

Ampumaradan sijainti:
Osuva: Tähtitorninmäen ampumarata Fabianinkatu 1, 00120 Helsinki

https://osuva.com/

Lämpimästi tervetuloa viihtymään!