MMA Helsinki: Retki Siuntion Keskiaikaisille markkinoille la 06.08. kuljetuksien kera!

Lämpimästi tervetuloa kanssamme Siuntion Keskiaikaisille markkinoille la 06.08.2022 klo 10-15.00! Edestakaiset kuljetukset tarjoamme me.

Keskiaikamarkkinat tarjoavat kävijälleen sotaratsastusesityksiä, jousiammuntaa kuin miekkailu- ja trubaduurinäytöksiä. Perheen pienimmille tarjolla on eläinpiha ja ponitalutusta. Kaupan paikkoja tarjolla on käsitöiden, takorautatuotteiden, korujen kuin maittavan keskiaikaruoan hengessä! Markkinat ovat ehdoton kesätärppi saapua koko perheenkin voimin tai ottaa prätkällä ajoreitin varrelle. Järjestetty kuljetus tarjoaa mahdollisuuden osallistua ketterästi laadukkaan pikkubussin kyydissä Pääkaupunkiseudultakin käsin.

Retki toteutetaan yhteistyössä paikallisyhdistyksemme aktiivisen Kulttuurikillan kanssa. Kulttuurikilta järjestää jäsenille kulttuuriaiheista ohjelmaa aktiivisesti.
Tutustu lisää nettisivuiltamme käsin.

Kuljetus Helsingistä

Kuljetus on MMA Helsingin jäsenille maksuton. Jäsen voi tuoda mukanaan avecin (ei-MMA:n jäsen), jolle edestakaisen kuljetuksen hinta on 10 euroa. Keskiaikaisille markkinoille osallistuminen on maksutonta. Kuljetus lähtee lauantaina 6.8. klo 9.00 Kiasman matkailuliikenteen pysäkiltä (Mannerheiminaukio 2, Helsinki). Olethan paikalla ajoissa, viimeistään klo 8.45. Kuljetus lähtee takaisin Helsinkiin Siuntiosta klo 15.00. Kuljetukseen ilmoittaudutaan etukäteen alapuolelta löytyvän linkin kautta.

ILMOITTAUDU MUKAAN KULJETUKSELLE TÄÄLTÄ!

Lisätietoa tarjoaa mielellään:

Sipsu Koponen
MMA Helsinki, Kulttuurikilta
050 5649365
sipsukoponen@hotmail.com

Lämpimästi tervetuloa!