Olet täällä

Lomamökit

Hmman monipuoliset lomamökit: Meri-Teijo, Levi ja Tahkovuori!

Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisilla on lomamökkejä kolmessa eri kohteessa. Lomamökkimme sijaitsevat Meri-Teijossa, Levillä ja Tahkovuorella ja ovat jäsenten varattavissa ympäri vuoden.

Ajantasaisen varaustilanteen pääset tarkistamaan web-varausjärjestelmästä, oheisesta linkistä: www.levirakka.fi

Lomamökkien esittelyt:

1. Meri-Teijon kuusi lomamökkiä sijaitsevat kulttuurihistoriallisella Mathildedalin arvoalueella. Mökeissä on saunat sekä korkeasti varustellut keittiöt. Mökkikylään kuuluu myös erillinen rantasauna, joka on vuokraajien varattavissa. Meri-Teijon ympäristö tarjoaa kattavasti eri aktiviteetteja mm. ratsastukselle, golfaukselle, patikoinnille ja laskettelulle. 

Meri-Teijo Golfin lippuja on mahdollista ostaa etukäteen maksamalla pelioikeuden 30,00€ Hmman tilille, jonka lisäksi paikan päällä caddiemasterille 1,00€ summan. Lippuja aletaan myymään heti golf-kauden alkaessa, maalis-huhtikuussa.

2. Levi tarjoaa upeat puitteet pohjoisen matkailulle. Vuokraamme Levillä kahta paritalohuoneistoa D7 ja D8, joiden suosio ulottuu erityisesti talvimatkailun ystäville. Laskettelun lisäksi Levi tarjoa monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja matkailijoille myös ympäri vuoden. 

Huomaathan, että MMA:lla on Hmma:n lomamökkien lisäksi runsaasti lomamökkejä myös Levillä, Rukalla ja Ylläksellä.

3. Tahkon lomamökit koostuvat kahdesta Rinnetähti A- ja B -paritalohuoneistosta. Paritalohuoneistot ovat valmistuneet vuonna 2006 tilaviksi ja korkeatasoisiksi loma-asunnoiksi, joiden kalusteita ja sänkyjä sekä vuodevaatteita ollaan uusittu säännöllisesti viimeisimpinä vuosina. Paritalohuoneistojen sijainti on keskeinen Tahkon monipuolisille palveluille. Vain kävelymatkan päässä lomamökeistä on Tahkon kylpylä ja ravintolapalvelut sekä lähin laskettelurinne näkyvissä jo mökin terassilta.Tahkon lomamökit tarjoavat aktiviteetteja läpi kesän ja talven aina golf-kentistä lasketteluun sekä hevostalleihin. Sivun alalaidasta löydät Tahkon edulliset jäsenhinnat. Mökin vuokraan sisältyy jo valmiiksi myös 2 kpl hissilippuja ja 2 kpl Spa -kylpylälippuja sekä mökin loppusiivous.

Pimeneviin iltoihin on vuokrattavissa myös mökin pihaan palju. Paljutarjontaan pääset tutustumaan oheisen linkin kautta: www.lomantarpeessa.fi
Tutustu myös Tahkon kesäohjelmaan: www.tahko.com 

Huomasithan, että Hmma on hetkittäin alentanut jäsenilleen Tahkon lomamökkihintoja!

Tahkon mökkien edulliset Hmma-jäsenhinnat:

                                                                       MMA:n hinta                 Hmma:n jäsenhinta

1. Sesonki                                                    990 €                              Ei hyvitystä, 990 €

2. Sesonki/lumi                                           690 €                              590 €

3. Sesonki/kesä                                           595 €                              495 €

4. Sesonki                                                   400 €                              350 €

2. Sesonki talvi, su-to / to-su                    380 €                              330 €

1. sesonki: Viikot 1, 8-16 ja 52
2. sesonki/lumi: Viikot 2-7 ja 48-51
3. sesonki/kesä: Viikot 23-35
4. sesonki: Muut ajankohdat