Olet täällä

Hallitus 2019 - Syyskokous 5.11 & Henkilövalinnat

Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten Syyskokous 5.11 Hotel Arthurissa, Helsingissä.

Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset viettivät syyskokousta maanantaina 5.11 Hotelli Arthurissa, Helsingissä. Paikan päälle oli saapunut runsas joukko jäseniä ja kokouksen puheenjohtajana toimi Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten toiminnanjohtaja Juha Häkkinen. Tulevan hallituksen kokoa pienennettiin, kevätkokouksessa tehtyjen päätösten mukaisesti, hallituksen koon pienentyen nykyisestä yhdestätoista jäsenestä ja neljästä varajäsenestä yhdeksään jäseneen ja kolmeen varajäseneen. Hmman hallituksessa jo pitkään toimineista aktiiveista päätti joukko konkareita tehdä tilaa nuoremmille jättäytymällä pois ehdokasasettelusta. 

Hallitukseen itsensä ehdolle esittivät jo Hmman hallituksessa toimivat aktiivi nuoret kuin uudet kasvot jäsenistöstämme. Keskustelevan ja jännittävän syyskokous illan tuloksena, jäsenistömme äänesti tulevaan hallitukseen aktiivisia nuoria sekä jo hallitustoiminnassa pitkän uran tehneitä aktiiveja kahden ja yhden vuoden hallituskausille. Lopputulemana hallituksemme teki nuorennusleikkauksen ja jatkaa suurimpana alueyhdistyksenä toimimista energisten, idearikkaiden ja aidosti jäsenistölle työtä tekevien hallituslaisten kanssa.

Järjestäytymiskokouksessa 15.11 valittiin hallituksen jäsenten roolit, jotka ovat esiteltynä alapuolella. Hallitus päätti, että vuonna 2019 työvaliokunnan muodostaa puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, varainhoitaja ja tiedottaja. Kirjanpitoa päätettiin jatkaa Balart Oy:n kanssa.

Saammeko esitellä Hmman hallituksen 2019:

Kari Hyvönen, Puheenjohtaja, Seniorivastaava

Jäsenet 2 vuotta:

Haapanen Katariina, Tiedottaja
Kastruni Maria, Sihteeri
Nikamaa Jussi, Nuorisovastaava
Haakana Oona, Varapuheenjohtaja

Jäsenet 1 vuotta:

Miettinen Taisto
Järvinen Jyri
Peuha Jorma, Mökkivastaava
Eho Janne, Varainhoitaja

Varajäsenet:

Aaltovirta Pirjo
Vuorikkinen Jaana
Juselius Tiina

Henkilöt eivät ole aakkos-tai äänimäärän mukaisessa järjestyksessä.

Lisäksi valittiin seuraavat yhtiökokousedustajat:

Pickala Golf, Kari Hyvönen
Meri Teijo Golf, Kari Hyvönen
Teijon kesä, Jorma Peuha
As. Oy Rinnetähti, Jorma Peuha
Koy Levirakka, Kari Hyvönen

Kiitämme syyskokoukseen osallistuneita aktiivisesta keskustelusta ja onnittelemme hallitukseen valittuja!