Olet täällä

Lomamökit

MMA:n jäsenenä voit vuokrata edullisesti lomahuoneistoja Leviltä, Rukalta, Ylläkseltä, Tahkolta ja Meri-Teijosta. Valikoimassa on yli 40 lomahuoneistoa.

MMA:n lomahuoneistot varataan jatkossa memberplus.fi-sivuston kautta. Member+ on akavalaisten liittojen jäsenetuja tarjoava palvelukokonaisuus, jonka kautta voi vuokrata niin MMA:n omia kuin myös muita akavalaisten liittojen jäsenille tarkoitettuja lomahuoneistoja.

Suurin osa Levirakan huoneistoista siirtyy Member+-palveluun kesäkuun alkupuolella. Helsingin MMA:n huoneistot MeriTeijossa ja Tahkolla jäävät joksikin aikaan MMA:n välitykseen, samoin joitain Levin kohteita hoidetaan MMA:n kautta. 

Member+-palveluun pääset kirjautumalla OmaMMA-palveluun tai kirjautumalla Member+-palveluun MMA:n jäsentunnuksin. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita.  

Lisätietoja

asiantuntija Heidi Sarén, puhelin 020 122 4403 (arkisin klo 9–11)
e-mail: heidi.saren@mma.fi tai info@mma.fi

Yhteyttä voit ottaa myös OmaMMA-palvelun kautta.

MMA Helsingin lomamökkien esittelyt:

1. Meri-Teijon kuusi lomamökkiä sijaitsevat kulttuurihistoriallisella Mathildedalin arvoalueella. Mökeissä on saunat sekä korkeasti varustellut keittiöt. Mökkikylään kuuluu myös erillinen rantasauna, joka on vuokraajien varattavissa. Meri-Teijon ympäristö tarjoaa kattavasti eri aktiviteetteja mm. ratsastukselle, golfaukselle, patikoinnille ja laskettelulle. 

Meri-Teijo Golfin lippuja on mahdollista ostaa etukäteen maksamalla pelioikeuden 30,00€ Hmman tilille, jonka lisäksi paikan päällä caddiemasterille 1,00€ summan. Lippuja aletaan myymään heti golf-kauden alkaessa, maalis-huhtikuussa.

2. Levi tarjoaa upeat puitteet pohjoisen matkailulle. Vuokraamme Levillä kahta paritalohuoneistoa D7 ja D8, joiden suosio ulottuu erityisesti talvimatkailun ystäville. Laskettelun lisäksi Levi tarjoa monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja matkailijoille myös ympäri vuoden. 

Huomaathan, että MMA:lla on Hmma:n lomamökkien lisäksi runsaasti lomamökkejä myös Levillä, Rukalla ja Ylläksellä.

3. Tahkon lomamökit koostuvat kahdesta Rinnetähti A- ja B -paritalohuoneistosta. Paritalohuoneistot ovat valmistuneet vuonna 2006 tilaviksi ja korkeatasoisiksi loma-asunnoiksi, joiden kalusteita ja sänkyjä sekä vuodevaatteita ollaan uusittu säännöllisesti viimeisimpinä vuosina. Paritalohuoneistojen sijainti on keskeinen Tahkon monipuolisille palveluille. Vain kävelymatkan päässä lomamökeistä on Tahkon kylpylä ja ravintolapalvelut sekä lähin laskettelurinne näkyvissä jo mökin terassilta.Tahkon lomamökit tarjoavat aktiviteetteja läpi kesän ja talven aina golf-kentistä lasketteluun sekä hevostalleihin. Sivun alalaidasta löydät Tahkon edulliset jäsenhinnat. Mökin vuokraan sisältyy jo valmiiksi myös 2 kpl hissilippuja ja 2 kpl Spa -kylpylälippuja sekä mökin loppusiivous.

Pimeneviin iltoihin on vuokrattavissa myös mökin pihaan palju. Paljutarjontaan pääset tutustumaan oheisen linkin kautta: www.lomantarpeessa.fi
Tutustu myös Tahkon kesäohjelmaan: www.tahko.com 

Huomasithan, että Hmma on hetkittäin alentanut jäsenilleen Tahkon lomamökkihintoja!

Tahkon mökkien edulliset Hmma-jäsenhinnat:

                                                                       MMA:n hinta                 Hmma:n jäsenhinta

1. Sesonki                                                    990 €                              Ei hyvitystä, 990 €

2. Sesonki/lumi                                           690 €                              590 €

3. Sesonki/kesä                                           595 €                              495 €

4. Sesonki                                                   400 €                              350 €

2. Sesonki talvi, su-to / to-su                    380 €                              330 €

1. sesonki: Viikot 1, 8-16 ja 52
2. sesonki/lumi: Viikot 2-7 ja 48-51
3. sesonki/kesä: Viikot 23-35
4. sesonki: Muut ajankohdat