Olet täällä

Kulttuuri-ja Viinikilta: TÄYNNÄ 27-29.4 matka Vilnaan!

27.4.2019 12:00 - 29.4.2019 18:00
Vilna, Liettua

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kulttuurikillan ja Viinikillan yhteistyössä järjestämälle Vilnan viikonloppumatkalle 27-29.4 (Huom! 30.4 Vappuaatto)

Täynnä!


Vilnaan kannattaa lähteä viihtymään ja nauttimaan kaupungin välittömästä tunnelmasta, ja trendikkäästä yöelämästä. Vanhasta kaupungista löydät ihastuttavia kauppoja, ravintoloita ja baareja, eikä ostospaikoistakaan ole pulaa. Tartu tarjoukseen ja valloita Vilna! Barokkihenkisessä Vilnassa on kirkkoja ja luostareita, kupoleja ja torneja, koristeellisia julkisivuja, taidetta ja kulttuuria. Vanhasta kaupungista löydät ihastuttavia kauppoja, ravintoloita ja baareja, eikä ostospaikoistakaan ole pulaa. Itsenäiseksi vapaakaupungiksi julistautunut Uzupis on paikallisten taiteilijoiden kaupunginosa, jossa boheemi ja värikäs elämänmenot houkuttelee mukaansa Pääkaupunki Vilna, Valuuttaeuro (EUR), kieli liettua, aikaero 0 tuntia.

Noin reilun tunnin ajomatkan päässä sijaitsee järven ympäröimä Trakain pikkukaupunki, jonne kannattaa tehdä päiväretki. Sen mielenkiintoisin vetonaula on 1300-luvulla rakennettu goottilaistyylinen Trakain linna, jonka kuuluisin hallitsija oli Vytautas Suuri aina 1430-luvulle asti. Hänen aikanaan Trakai oli maan pääkaupunki ja Liettuan suurvalta ulottui Itämereltä Mustallemerelle.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: Sitovat ilmoittautumiset mahdollisimman pian sähköpostitse kulttuurikilta(at)outlook.com
Ilmoittautumisen jälkeen odota sähköpostitse saapuvaa vahvistusta ilmoittautumisestasi, jonka jälkeen maksu tulee suorittaa Kulttuurikillan tilille. Maksamalla tilaisuuden osallistumismaksun vahvistat varauksesi.

Kulttuurikillan tilinumero FI48 1745 3000 0513 77 + oma viitenumerosi (kysy tarvittaessa sihteeriltä).
Kulttuurikillan sihteerinä toimii Sirkka Koponen, sipsukoponen(at)hotmail.com ja puhelinnumero 050 564 9365

Hinta: Kulttuurikillan jäsenhinta 395,00€ ja avec 450,00€ 

Ennakkomaksu (100€) 12.2 mennessä ja loppumaksu 18.3 mennessä kulttuurikillan tilille: FI48 1745 3000 0513 77. Koko summan voi myös halutessaan maksaa kerralla.

Tutustu matkaohjelmaan täältä! - Muutokset ovat mahdollisia ohjelmiin ja hintoihin!

Mikä on Kulttuurikilta?
Kulttuurikilta järjestää kulttuuriin liittyviä elämyksiä niin musiikin, teatterin, matkojen kuin museoiden muodossa. Kilta järjestää tapahtumia vähintään kerran kuukaudessa, joissa jäsenellä on loistava tilaisuus tavata ja verkostoitua samanhenkisten jäsenten kanssa. Jäsenistöä killalla on jo yli 60 hengen verran ja kilta viettää parhaillaan jo 12 toimintakauttaan.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää: https://helsinki.mma.fi/killat/kulttuurikilta

Lämpimästi Tervetuloa mukaan!