Olet täällä

Kulttuurikilta: 30.10.2019 Michael Jackson -näyttely, WeeGee talo

30.10.2019 17:00
WeeGee Talo

Lämpimästi tervetuloa mukaan 30.10.2019 klo 17.00 Michael Jackson -näyttelyyn opastuksella WeeGee talolle!

Museo on auki klo 19.00 asti. Opastus alkaa klo 17.00. Kulttuurikilta maksaa oppaan, jäsenille maksuton ja josta avecit maksavat 5€ käteisellä paikan päällä. Lisäksi jokainen maksaa pääsymaksun itse. Yli 70v ja museokorttilaiset maksutta.

Michael Jackson: On the Wall -näyttelyn Euroopan kiertue saapuu EMMAan elokuussa. Vuoden 2019 päänäyttelyyn on koottu johtavien nykytaiteilijoiden tulkintoja ilmiöstä nimeltä Michael Jackson. Laajan näyttelyn yli 40 taiteilijaa Andy Warholista Grayson Perryyn, Isa Gentzkeniin ja Jordan Wolfsoniin ovat teoksissaan tutkineet Jacksonin henkilön ja tarinan vaikutusta kulttuuriimme ja ajatteluumme. Sitovat ilmoittautumiset viimei

Hinnasto: Jäsen 0€, avec 5€.

Sitovat ilmoittautumiset 23.10 mennessä sähköpostitse kulttuurikilta@outlook.com

Mikä on Kulttuurikilta?
Kulttuurikilta järjestää kulttuuriin liittyviä elämyksiä niin musiikin, teatterin, matkojen kuin museoiden muodossa. Kilta järjestää tapahtumia vähintään kerran kuukaudessa, joissa jäsenellä on loistava tilaisuus tavata ja verkostoitua samanhenkisten jäsenten kanssa. Jäsenistöä killalla on jo yli 60 hengen verran ja kilta viettää parhaillaan jo 12 toimintakauttaan.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää: https://helsinki.mma.fi/killat/kulttuurikilta

Lämpimästi Tervetuloa mukaan!