Olet täällä

Kulttuurikilta: Lion King - Gala

1.10.2020 19:00
Helsingin Kulttuuritalo

Kulttuurikilta: Lion King - Gala
Helsingin Kulttuuritalo, to 1.10.2020 klo 19.00

Ikärajaton
Esityksen kesto n. 90 min, ei väliaikaa.

Jo vuonna 1927 perustettu perinteikäs The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus -sinfoniaorkesteri, johtajanaan Yuri Karavaev, tuo mukanaan myös kuoron. Kaikkiaan lavalla on mukana yli sata muusikkoa. Konsertti aloitetaan afrikkalaisilla rytmeillä, kun kuuma savanni luodaan keskelle Suomen syksyä.Vuonna 1994 julkaistun Leijonakuningaselokuvan musiikki on ehtinyt ihastuttaa jo 25 vuoden ajan niin valkokankaalla kuin lukuisissa musikaalimenestyksissä ympäri maailman, ja Hans Zimmerin ja Elton Johnin säveltämät klassikot tuodaan nyt eläväksi koko perheelle soveltuvassa illassa.

The Lion King Gala -konsertin aikana päästään nauttimaan upean elokuvan scoremusiikin ohella kaikki tutut Leijonakuningas-hitit aina herkästä Can you Feel the Love Tonight -balladista Hakuna Matata - hassutteluun Konsertissa kuullaan lisäksi myös valikoituja paloja Disney-elokuviin tehdyistä kauneimmista kappaleista sekä afrikkalaisista sävellyksistä. Mukana on muun muassa Tarzan-elokuvasta tuttu Phil Collinsin sävellys My heart belongs to you. ​

Hinta: 

Jäsen: 49,00€

Avec: 69,00 €

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse kulttuurikilta@outlook.com 25.2.2020 mennessä. Lippuja rajoitettu erä!

Mikä on Kulttuurikilta?

Kulttuurikilta järjestää kulttuuriin liittyviä elämyksiä niin musiikin, teatterin, matkojen kuin museoiden muodossa. Kilta järjestää tapahtumia vähintään kerran kuukaudessa, joissa jäsenellä on loistava tilaisuus tavata ja verkostoitua samanhenkisten jäsenten kanssa. Jäsenistöä killalla on jo yli 60 hengen verran ja kilta viettää parhaillaan jo 11 toimintakauttaan. Kulttuurikillan jäseneksi pääset ollessasi MMA:n jäsen ja maksamalla killan toimintamaksun 25€. Tervetuloa!