Olet täällä

Kulttuurikilta: TÄYNNÄ 9.5 Herkkua kuin heinänteko ensi-ilta Linnanmäen Peacock teatterissa!

9.5.2019 20:00
Peacock -teatteri, Linnanmäki, Tivolikuja 1, 00510 Helsinki

Lämpimästi tervetuloa mukaan torstaina 9.5 klo 20.00 Herkkua kuin heinänteko -ensi-ilta näytökseen Linnanmäen Peacock teatteriin!

TILAISUUS ON TÄYNNÄ!

Linnanmäen Peacock-teatterissa vietetään keväällä 2019 hurmaavanhauskaa ilonkorjuujuhlaa, kun Uusi Iloinen Teatteri tarjoaa ystävilleen kotimaisen käsinkirjoitetun kevytrevyyn. Luvassa on mahtava kattaus luomusketsejä, lähilaulua ja Jean S:n rakkaudella esittämää biodynaamista musiikkia.

Rooleissa nähdään luonnonmukaisessa koossaan Sinikka Sokka, Nina Tapio, Sami Hintsanen, Pihla Penttinen, Antti Lang, Kai Vaine, Katariina Havukainen ja Panu Vauhkonen. Tanssiherkkuja pienin hiilijalanjäljin tarjoavat Tanssii Tähtien Kanssa -tähdet Jutta Helenius ja Katri Mäkinen sekä GMO-vapaat mutta luonnollisesti treenimanipuloidut Emil Hallberg ja Antton Laine. Kevytrevyyn ohjaa UIT:n oma luonnonlahjakkuus Sari Siikander. Koreografiasta vastaa luontevaan tyyliinsä TTK-veteraani Mikko Ahti.

Ilmoittautu mukaan ensi-iltaan ja bongaa samalla julkkiksia yleisöstä!

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 30.1 sähköpostitse kulttuurikilta(at)outlook.com
Ilmoittautumisen jälkeen odota sähköpostitse saapuvaa vahvistusta ilmoittautumisestasi, jonka jälkeen maksu tulee suorittaa Kulttuurikillan tilille. Maksamalla tilaisuuden osallistumismaksun vahvistat varauksesi.

Kulttuurikillan tilinumero FI48 1745 3000 0513 77 + oma viitenumerosi (kysy tarvittaessa sihteeriltä).
Kulttuurikillan sihteerinä toimii Sirkka Koponen, sipsukoponen(at)hotmail.com ja puhelinnumero 050 564 9365

Hinta: Kulttuurikillan jäsenelle 32,00 € ja avecille 39,00 €. Huomioithan, että hinta nousee - mitä myöhemmin ilmoittautuu. Ryhmälipun hinta on voimassa 30.1 saakka ja vaatii minimissään 20 ilmoittautunutta.

Muutokset ovat mahdollisia ohjelmiin ja hintoihin.

Mikä on Kulttuurikilta?
Kulttuurikilta järjestää kulttuuriin liittyviä elämyksiä niin musiikin, teatterin, matkojen kuin museoiden muodossa. Kilta järjestää tapahtumia vähintään kerran kuukaudessa, joissa jäsenellä on loistava tilaisuus tavata ja verkostoitua samanhenkisten jäsenten kanssa. Jäsenistöä killalla on jo yli 60 hengen verran ja kilta viettää parhaillaan jo 12 toimintakauttaan.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää: https://helsinki.mma.fi/killat/kulttuurikilta

Lämpimästi Tervetuloa mukaan!