Olet täällä

MMA Helsingin nuorten afterwork: Diili -voittaja Olli-Pekka Villa ja Esportsin mahdollisuudet tulevaisuuden bisneksessä!

27.3.2019 17:00
Ravintola Factory Kamppi, os. Runeberginkatu 3, Helsinki

Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten Helsingin ja Etelä-Suomen alueyhdistyksien yhteistyössä järjestämä afterwork iltama koittaa jälleen!

Tuore Diili -ohjelman voittaja ja Suomen kaikkien aikojen suurinta kilpapelitapahtumaa Hartwall -areenalle valmistelevan Starsquad Eventin toimitusjohtaja Olli-Pekka Villa perehdyttää yleisön e-urheiluun ja kertoo millaisia mahdollisuuksia lajin voimakas kasvu tuo mukanaan urheiluviihteen ja bisneksen näkökulmasta. Lisäksi mietitään millainen kumppani on toiselleen arvokas ja miten kumppanuuskonsepteja rakennetaan asiakasta varten.

Milloin: Keskiviikko 27.3 klo 17.00 alkaen
Missä: Ravintola Factory Kamppi, os. Runeberginkatu 3, Helsinki

Tilaisuus on maksuton ja tervetulleita ovat kaikki, myös ei MMA:n jäsenet. Otathan mukaasi ystäväsi, kollegasi tai aiheesta kiinnostuneen kaverisi! Osallistujille tarjolla afterwork buffet.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/MMA_Helsinki_Afterwork_273_Eurheilun_mahdollisuudet_ja_kumppanuuskonseptien_ra_8972 

Kysymyksiisi vastaa mielellään:
Katariina Haapanen, Tiedottaja
045 888 6244
katariina.haapanen@hotmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset
Etelä Suomen Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset

https://helsinki.mma.fi/
https://etela-suomi.mma.fi/