Olet täällä

MMA Helsinki: Kesätapahtuma 15.6 Korkeasaaressa koko perheelle!

15.6.2019 10:00
Korkeasaari, Helsinki

MMA Helsingin suosittu koko perheen kesätapahtuma saapuu jälleen! Toivotamme sinut perheinesi tervetulleeksi lauantaina 15.6 klo 10.00 Korkeasaareen viettämään antoisaa ja lämminhenkistä päivää sekä tutustumaan saaren eläimistöön.

Ilmoittautuminen:

Kesätapahtumaan ilmoittaudutaan ja se maksetaan etukäteen alapuolella olevan linkin takaa. Maksu onnistuu yleisimpien verkkopankkien kautta tai Visa, Mastercard, American Express tai Maestro (Nets) -korteilla. Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi (katso myös roskaposti). Tapahtumasta lähetetään tervetulokirje ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen kesäkuun puolella. Mikäli et ole saanut vahvistusta ilmoittautumisestasi tai tervetulokirjettä 14.6 mennessä, oletan yhteydessä tapahtuman yhteyshenkilöömme. 

Ilmoittautuminen on sitova, eikä rahoja palauteta takaisin osallistumisen estyessä, poikkeuksena lääkärintodistus ja ylivoimainen este. Ilmoitathan mahdollisesta peruutuksesta hyvissä ajoin yhteyshenkilöllemme, joiden yhteystiedot löydät alempaa.

Paikan päällä ilmoittautuminen tapahtuu Korkeasaaren johtavalla sisäänpääsyportilla klo 10.00-14.00 välillä sekä vesiteitse saapuvilla jäsenillä laivarannalla klo 10.00-14.00 välillä.

Sitovat ilmoittautumiset linkin takaa viimeistään 13.6 klo 12.00 mennessä:

https://www.lyyti.fi/reg/MMA_Helsinki_Kesatapahtuma_156_Korkeasaaressa_koko_perhelle_8810

Hinnasto:
Aikuiset (sisältää myös opiskelijat ja eläkeläiset): 6,00€/hlö
Lapset (4-17 -vuotiaat): 3,00€/hlö
Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät Korkeasaareen veloituksetta. 

MMA:n jäsenet voivat ostaa lippuja perheenjäsenilleen vapaavalintaisen määrän.

Lippu sisältää eväspussin (yksi per henkilö), joka jaetaan pääportilla ja rannassa, ilmoittautumisen yhteydessä. Suurempaan nälkään suosittelemme Korkeasaaren ravintola tarjontaa.

Korkeasaari on avoinna tapahtumapäivänä klo 10-20.00.

Lisätietoa tapahtumasta kertovat mielellään etukäteen ja tapahtumapäivänä:

Taisto Miettinen, MMA Helsingin hallituksen jäsen
045-211 9289
taisto.miettinen(at)elisanet.fi

Oona Haakana, MMA Helsingin varapuheenjohtaja
044-012 0126
oona.haakana(a)outlook.com

Omaatko liikuntarajoitteita? Lue lisää esteettömyydestä Korkeasaaren sivuilta: https://www.korkeasaari.fi/esteettomyys/

Saapuminen:


Suosittelemme saapumaan paikan päälle yleisillä kulkuneuvoilla, sillä tapahtumapäivänä saaressa on myös muita suuria henkilöryhmiä, joten parkkipaikkoja voi olla haasteellista saada alueelta. Alapuolelta löydät ohjeet Korkeasaareen saapumiseen busseilla, vesiteitse, metrolla, pyöräillen kuin omalla autolla. Saapuminen paikan päälle on omakustanteinen. Varaathan mukaasi tarpeeksi vaatetta.

Bussilla
Helsingin seudun liikenteen bussi 16 liikennöi Rautatientorilta Korkeasaaren lipunmyynnin eteen kolme kertaa tunnissa. Bussi lähtee Rautatientorilta pysäkiltä seitsemäntoista (17). Arvioitu matka-aika on n. 20 minuuttia. Bussit 50 Maunulasta ja 59 Pajamäestä ajavat Pasilan juna-aseman kautta Kalasatamaan Polariksenkadun pysäkille, josta on 1 km kävelymatka Isoisänsillan yli Mustikkamaan lipunmyyntiin. Mustikkamaan ja Kalasataman pysäkit sijaitsevat HSL:n A-vyöhykkeellä.

Vesiteitse Hakaniemestä tai Kauppatorilta
Vesibussit Korkeasaareen liikennöivät kesäkaudella Kauppatorilta ja Hakaniemestä. Kauppatorin vesibussi liikennöi koko kesäkauden vappupäivästä syyskuun loppuun. Hakaniemen vesibussi liikennöi kesä-, heinä- ja elokuussa. Huomioithan, että HSL:n matkakortti ei käy vesiliikenteessä. Matkaliput ostetaan vesibussissa. Pääsyliput eläintarhaan ostetaan vasta Korkeasaareen saavuttaessa tai ennakkolippuna Korkeasaaren verkkokaupasta. Huomioithan, että lipunmyynti loppuu tuntia ennen eläintarhan sulkemisaikaa.

Vesiliikenteen hinnat 2019
• Aikuinen: 7€ meno-paluu, 3,5€ yksisuuntainen
• Opiskelija tai eläkeläinen: 3€ meno-paluu, 1,5€ yksisuuntainen
• Alle 18-vuotiaat matkustavat veloituksetta vesibussilla. Alle 12-vuotiaat vesibussiin vain aikuisen seurassa.

Metrolla tai pyöräillen Kalasataman kautta
Korkeasaareen pääsee kätevästi Kalasataman kautta Isoisänsiltaa pitkin. Kalasataman ja Mustikkamaan yhdistävä silta tuo kävely- ja pyöräilyreitin Kalasataman metroasemalta ja Sörnäisten suunnasta suoraan eläintarhan lipunmyyntiin. Metrolta matkaa tulee noin kilometri. Isoisänsillan kupeessa on kesäisin kaupunkipyöräpiste. Lapset voivat ottaa eläintarhan kierrokselleen mukaan potkulaudan, polkupyörän, hoverboardin, pulkan tai rattikelkan. Muut voivat parkkeerata pyöränsä lipunmyynnin luokse.

Omalla autolla
Navigaattoriosoite:
 Marsalkantie
Käyntiosoite: Mustikkamaanpolku 12

Ajoreitti Korkeasaareen kulkee Itäväylän kautta. Autolla pääsee Mustikkamaan ulkoilualueen pysäköintialueelle, josta on noin 400 metrin kävelyreitti Korkeasaaren lipunmyyntiin. Maastopysäköinti Mustikkamaan ulkoilu- ja huoltoteiden varsilla on kiellettyä ja tukkii bussin sekä mahdollisten hälytysajoneuvojen kulkuväylän. Mustikkamaan asfalttialueen parkkipaikka on aina ilmainen, mutta jalkapallokenttä muutetaan maksulliseksi parkkialueeksi vilkkaimman kesäsesongin aikaan. Parkkipaikkoja on rajoitetusti. Suosittelemme käyttämään mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä. Kauppakeskus REDI Kalasatamassa on noin vartin kävelymatkan päässä Korkeasaaresta. Parkkihallissa on lähes 2000 parkkipaikkaa, katso ajo-ohjeet ja pysäköinnin ehdot REDIn nettisivulta.

Lue lisää:
MMA Helsinki: https://helsinki.mma.fi/
Korkeasaari: https://www.korkeasaari.fi/

MMA Helsinki on ammattiliitto Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten eli MMA:n yksi 23:sta alueyhdistyksestä. MMA:n jäsenenä sinut liitetään automaattisesti alueesi alueyhdistykseen. MMA Helsinki on alueyhdistyksistä jäsenmäärällisesti suurin ja kunniamme onkin toimia aktiivisena ja suuntaa näyttävänä alueyhdistyksenä. Liity jäseneksemme ja saat ammattiyhdistyksen palveluiden ohella runsaasti tapahtumia ja koulutuksia arkeesi. https://oma.mma.fi/liity/

Lämpimästi tervetulleeksi teidät toivottaen, 

Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset