Olet täällä

Seniorikilta: Kesätreffit merellä 30.8 Viking Expressillä!

30.8.2019 13:00
Katajanokanlaituri 8 (Mastokatu 1), 00160 Helsinki

Lämpimästi Tervetuloa mukaan Seniorikillan elokuisille kesätreffeille 30.8 Viking Expressille!

MMA Helsingin Seniorikillan yhteistyökumppaneilla, Matka-Agenteilla ja Viking Linella, on ilo toivottaa seniorikillan jäsenet aveceineen tervetulleeksi risteilemään, mukavaa iltaa viettämään ja syyskautta starttaamaan Ms Viking XPRS:ille.

Matka-ajankohta: 30.08.2019

Matkan hinta: Risteilyn hinta on 26,00€/hlö.

Hintaan sisältyy: Risteily, mainittu ohjelma tarjoiluineen, kokoustilan käyttö koko matkan ajan sekä matkatavarahyttien käytön. 

Laiva-aikataulu (alustava):

Klo 13.15 Kokoontuminen Viking Linen terminaalissa Katajanokalla: laivaannousukorttien jako matkatoimistotiskillä, portaikon takana, ovesta vasemmalle, kyltti "Matka-agentit"

Klo 14.15 Viking XPRS lähtee, kokousosastolla tervetulotilaisuus ja maljan nosto kesän päätteeksi Seniorikillan tervehdyssanat ja startti syksyyn/Timo Lindgrén Matkakuulumisia maailmalta ja meriltä: Matka-Agentit/Ilse Samuelsson Viking Line/Christina Rönnman 

Klo 16.30 Viking XPRS saapuu Tallinnaan - ei maihinmenoa vaan iloista seurustelua laivalla 

Klo 17.30 Viking XPRS lähtee, The Buffet –päivällinen ruokajuomineen (hanaviinit, olut) Ostosaikaa ja seurustelua, maljannosto kokouskannella alkavan syyskauden kunniaksi 

Klo 20.00 Viking XPRS saapuu Helsinkiin. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Timo Lindgren, tja.lindgren@kolumbus.fi , puh. 0400 407 305, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettava nimi siinä muodossa (etunimi, sukunimi) kuin se on passissa/henkilökortissa, sekä syntymäaika. 

Matka-Agentit lähettävät ilmoittautuneille vahvistuksen/laskun sähköpostitse (ei maksuja killan tilille). Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Risteilylle tarvitaan mukaan passi tai EU-henkilökortti. Risteilyn toteuttaminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Ilmoittaudu heti - Paikkoja rajoitetusti!

Mikä on Seniorikilta?
Seniorikilta on MMA:n eläkeläisjäsenten oma kilta, joka järjestää tapahtumia jäsentensä henkisen ja fyysisen kunnon ylläpitämiseksi. Killan aktiiviseen ohjelmaan kuuluvatkin teatteri- ja konserttikäynnit, museo- ja laitosvierailut sekä monipuoliset matkat ja retket kotimaassa kuin ulkomaillakin. Seniorikillan ohjelmaan kuuluvat myös joka kuukauden ensimmäisenä torstaina järjestettävät lounastapaamiset. Kiinnostuitko? Tutustu lisää: https://helsinki.mma.fi/killat/seniorikilta

Lämpimästi Tervetuloa mukaan!