Olet täällä

Seniorikilta: Tervetuloa uusien jäsenten lounastilaisuuteen 7.3!

7.3.2019 13:30
Hotelli Arthur (takakabinetti), Vuorikatu 19, Helsinki

Lämpimästi Tervetuloa Seniorikillan lounastilaisuuteen vanha kuin uusi jäsen - torstaina 7.3 Hotelli Arthuriin, Helsinkiin!

Seniorikilta toivottaa ei-Seniorikiltaan kuuluvat, MMA:n seniori-ikäiset jäsenet tervetulleeksi maksuttomaan lounastilaisuuteen tutustumaan Seniorikillan toimintaan sekä kuulemaan esilmöitsijä Antti Seppälän esitystä "Kullanhuuhdonta harrastuksena" .

Myynnin- ja markkinoinnin ammattilainen on erittäin tärkeä yrityksessä. Ilman ammattilaisia kaupankäynti voi olla takkuista. Hän on tärkein käyntikortti asiakkaalle. Ostaja luo ensivaikutelman yhteydenotosta ja liittää sen mielessään yrityksen imagoon. Ilman myynninedistämistä kauppa ei käy ihan itsestään. Henkilökohtaisia kontakteja vielä tarvitaan markkinoinnin ammattilaisilta.

Nyt Sinulla on uusi elämän vaihe: työelämästä senioriksi! Muutosta on verrattu yhtä suureksi asiaksi, kuin lapsi aloittaisi leikkien keskeltä koulun.

Senioriyhdistykset auttavat virikkeiden muodossa eläkkeellä olevaa. Se työelämän me-henki ja verkostoituminen jatkuu vapaaehtoisessa yhdistystoiminnassa. Kaikenlainen toiminta virkistää. Meistä jokainen haluaa olla eläkeläisenäkin vireä ja toimintakuntoinen. Seniorikillalla on jo 120 jäsentä - naisia kuin miehiä!

Lounastapaamiseen ilmoittaudutaan etukäteen Bengt Ahdille p. 040-350 2623 tai sähköpostitse bengt.ahti(at)welho.com . 
Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajallisesti! Lisäksi tulosta oheinen PDF lounas-seteli mukaasi, löydät sen täältä.

Mikä on Seniorikilta?
Seniorikilta on MMA:n eläkeläisjäsenten oma kilta, joka järjestää tapahtumia jäsentensä henkisen ja fyysisen kunnon ylläpitämiseksi. Killan aktiiviseen ohjelmaan kuuluvatkin teatteri- ja konserttikäynnit, museo- ja laitosvierailut sekä monipuoliset matkat ja retket kotimaassa kuin ulkomaillakin. Seniorikillan ohjelmaan kuuluvat myös joka kuukauden ensimmäisenä torstaina järjestettävät lounastapaamiset. Kiinnostuitko? Tutustu lisää: https://helsinki.mma.fi/killat/seniorikilta

Lämpimästi Tervetuloa mukaan!