Olet täällä

Ura, hyvinvointi, työnhaku – 3 webinaaria aikuiselle naiselle ja miehelle

25.4.2019 16:00 - 29.8.2019 17:00
webinaari

Oletko urallasi umpikujassa tai miettimässä, mitä tehdä isona? Onko jo vuosia siitä, kun viimeksi hait uusia työtehtäviä? Pohditko, mitä sinun pitäisi opiskella säilyttääksesi kilpailukykysi työelämässä? Uuvuttaako työ, voitko huonosti, koetko syrjintää ikäsi vuoksi?

Tule mukaan kolmen webinaarin sarjaan, jossa rohkaisemme jo pitkään työelämässä olleita tarttumaan uuteen ja uskomaan itseensä. Saat sytykkeitä uuden uran luomiseen ja ammattitaidon kehittämiseen kollegoiltasi. Asiantuntija vinkkaa, millä keinoin voit parantaa työssä jaksamistasi. Uravalmentaja antaa neuvoja työnhakuun.

Näissä asiantuntijoiden luotsaamissa webinaareissa näkökulma on erityisesti yli 45-vuotiaiden voimaannuttamisessa, mutta tarinoista ja keinoista hyötyy nuorempikin. Voit ilmoittautua kaikkiin kolmeen tai vain yhteen tunnin mittaiseen webinaariin. Webinaarit myös tallennetaan.

Osa 1: Ura 

torstai 25.4. klo 16.00-17.00

Ensimmäisessä webinaarissa kolme +45-vuotiasta MMA:n jäsentä kertoo, millaisten käänteiden kautta he ovat päätyneet urallaan tämänhetkiseen tilanteeseensa.   

UP Partnersin toimitusjohtaja Sonja Grönlund-Lamminsalo johdattelee keskustelua ja kyselee minkälaisia ohjeita Jari, Mari ja Pepe antaisivat itselleen sillä kokemuksella, mikä heillä nyt on. Millaisista vinkeistä heille itselleen olisi ollut hyötyä uran varrella?

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Osa 2: Hyvinvointi

torstai 16.5. klo 16.00-17.00

Toisessa webinaarissa paneudumme fyysiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Mitä tehdä, kun ei ole aikaa käydä salilla tai lenkillä puhumattakaan siitä, että aloittaisi kuntoremontin. Minkälaisilla toimenpiteillä voisi huolehtia siitä, että tilanne ei ainakaan menisi nykyistä huonommaksi? Miten voisi edetä pienin askelin kohti parempaa hyvinvointia?

Asiantuntijana tässä webinaarissa toimii Kira Tiivola, terveys- ja työhyvinvointivalmentaja, hyvinvointibloggaaja sekä ryhmäliikunnanohjaaja. Kira on myös ekonomi ja yrittäjä.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Osa 3: Työnhaku

torstai 29.8. klo 16.00-17.00

Sarjan kolmas webinaari keskittyy tilanteeseen, kun + 45 v. aikuinen lähtee avoimille työmarkkinoille.

Mitä työnhaussa olisi huomioitava, kun edellisestä hausta on kulunut vuosia, jopa vuosikymmeniä? Mistä lähteä liikkeelle ja mitä kanavia pitäisi käyttää? Miten tunnistaa oma osaaminen? Uskaltaako aikuinen vielä unelmoida jostain täysin uudenlaisesta?

Webinaarin asiantuntijana toimii työelämän ravistelija Susan Calonius, joka on uraohjannut satoja henkilöitä.

Lue lisää ja ilmoittaudu