Olet täällä

Viini ja Olutkilta: 14.9 Maailmanperintökohde Verla -päiväretki

14.9.2019 12:00
UPM Verlan Tehdasmuseo, Verlantie 295, 47850 Verla

Lämpimästi tervetuloa mukaan päiväretkelle Unescon maailmanperintökohde Verlaan lauantaina 14.9!

Unescon maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas ovat yksi Kouvolan alueen suosituimmista matkailukohteista. Kohteessa käy vuosittain touko-syyskuussa noin 40 000 matkailijaa, joista museokierroksille osallistuu vajaa puolet. UPM:n omistama ja ylläpitämä Verlan tehdasmuseo hallinnoi kohdetta ja vastaa museotoiminnasta. Muut kohteen matkailupalvelut ovat eri matkailupalveluyrittäjien tuottamia ja niistä keskeisimpiä ovat juuri ravintolapalvelut.

Alueella sijaitsee lisäksi viinipuoti, jossa järjestetään viininmaistelutuokioita. Viiniverlan puoti sijaitsee myllymakasiinissa entisessä myllyn tilassa. Viiniverla keskittyy perinteisellä sampanjamenetelmällä valmistettuihin korkealaatuisiin luonnonmukaisesti tuotettuihin kuohuviineihin. Kaikki Viiniverlan viinit ovat luonnonmukaisesti tuotettuja ja sopivat useille viiniallergioista kärsiville. Valikoimaan kuuluu useita marjalikööreitä ja pöytäviinejä. Viiniverla valmistaa myös väkeviä alkoholijuomia. Alkoholittomassa valikoimassa on luomumehuja, -glögejä, vanhan ajan limonadeja ja juhlakuohuvia.

Opastettu viininmaistelutuokio Verlan ruukkikylän Viinituvassa, Myllymakasiinissa:

 - ohjelman kesto on puoli tuntia ja ryhmän koko voi olla 10–50 henkilöön

 - ohjelman hinta sisältää viininmaistiaiset kahdesta tilan viinistä sekä johdatuksen viininmaistelun saloihin

 - mahdollisuus tehdä tuliaisostoksia samassa tilassa olevasta viinipuodista

Sitovat ilmoittautumiset 31.8 mennessä osoitteeseen: sipsukoponen@hotmail.com
Hinta: Tiedotetaan lähemmin, maksuviite: 20297

Mikä on Viinikilta?
Viinikilta on hyvien viinien ja oluiden ystäville tarkoitettu kilta, jonka päämääränä on edistää viinien ja oluiden tietoutta. Tarjoamme jäsenillemme tasting -iltoja, panimovierailuja ja yhteistä tekemistä samanhenkisten harrastajien seurassa.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää: https://helsinki.mma.fi/killat/viinikilta-your-wine-beer

Lämpimästi Tervetuloa mukaan!