Olet täällä

Yhdistys

Tervetuloa mukaan Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten alueyhdistykseen!

Liittyessäsi ammattiliitto Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten eli MMA:n jäseneksi, liitetään sinun automaattisesti alueesi alueyhdistykseen. Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset eli "MMA Helsinki, HMMA" on yksi MMA:n 23:sta alueyhdistyksestä. Alueyhdistyksenä edesautamme Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset MMA:n järjestökuvan kehittämistä ja vahvistamista. Vahvistamme MMA:n asemaa ja tunnettuutta maamme ainoana kaikkia myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaisia edustavana edunvalvonta- ja palvelujärjestönä. Osallistumme aktiivisesti liiton toimintaan ja pidämme yhteyttä muihin MMA:n jäsenyhdistyksiin. 

MMA Helsinki on alueyhdistyksistä jäsenmäärällisesti suurin ja kunniamme onkin toimia aktiivisena ja suuntaa näyttävänä alueyhdistyksenä. Tarjoamme kaiken ikäisille jäsenillemme tapahtumia sekä kuuntelemme aktiivisesti jäsentemme toiveita koulutusten ja tapahtumien suhteen. Nuorille jäsenillemme olemme tarjonneet muun muassa afterwork hengessä nuorisotapahtumia, joissa ovat vierailleet menestyksekkäät puhujat aina vuoden 2018 Diili-voittaja Olli-Pekka Villasta talousneuvoja Mikko Sjögreniin. Nuorisotapahtumien henki on rento ja keskusteleva. Vakiintuneeseen ohjelmistoomme kuuluvat myös tyypillisesti jokaisen vuoden tammikuussa järjestetty pikkujoulutapahtuma sekä osallistumme MMA:n organisoimaan valtakunnalliseen kesätapahtumaan, jossa jäsenemme perheineen ovat päässeet vierailemaan muun muassa Linnanmäellä ja Korkeasaaressa. Monipuolista ohjelmaa tarjoavat myös yhdistyksemme kuusi aktiivista kiltaa: Golf-Kilta, Keilakilta, Kulttuurikilta, Viinikilta, Moottoripyöräkilta ja Seniorikilta.

Kiltojen jäseneksi liittyminen tarjoaa mahdollisuudebn itsensä kehittämiselle erilaisten tapahtumien, koulutuksien ja uusien verkostoja muodossa. Killan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen maksamalla killan toimintamaksun. Toimintamaksun hinnalla pääset osallistumaan killan tapahtumiin ja koulutuksiin edullisemmalla hinnalla tai jopa maksuttomasti. Kiltojen yhteishenki on lämmin ja verkostosi kasvavat taatusti. Kiltojen toiminnasta kertovat mielellään lisää kiltojen edustajat, jotka löydät nettisivuiltamme "Killat" otsikon pudotusvalikosta. Jäsenenämme pääset hyödyntämään myös viihtyisiä lomamökkejämme Tahkolla, Levillä ja Meri-Teijossa sekä pelioikeuksiamme Pickala Golfissa ja Meri-Teijo Golfissa. 

Alueyhdistyksemme hallitus koostuu yhdeksästä aktiivisesta varsinaisesta jäsenestä ja kolmesta varajäsenestä. Hallituksemme jäsenet ovat nuorekkaita sekä päivittäin tekemisissä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Omaamme aitoa tahtoa kehittää ja ideoida jäsentemme näköistä ohjelmaa. Kuulemmekin mielellämme ajatuksiasi ja toiveitasi paikallisyhdistystämme koskien! Säännöt
MMA Helsingin säännöt löydät täältä.

Palautetta, ideoita, toiveita?
Kuulemme mielellämme ajatuksiasi koskien paikallisyhdistystämme ja toimintaamme. 
Kerrothan ajatuksistasi: Katariina Haapanen, varapuheenjohtaja ja tiedottaja, katariina.haapanen(at)hotmail.com 

MMA Helsinki - Sosiaalinen media

Seuraa meitä: Facebook
Seuraa meitä: InstagramKeitä me olemme? - MMA Helsingin hallitus 2020 esittäytyy:Kari Hyvönen
puheenjohtaja, seniorivastaava, varsinainen jäsen

Hallituksen 59 -vuotias puheenjohtaja sekä seniorivastaava ja MMA:n kassan varajäsen. Olen ollut MMA:n jäsen liki 30 vuotta ja aina halunnut intohimoisesti olla myynnin ja markkinoinnin kanssa tekemisessä, sillä
vaikutusmahdollisuudet asiakkuuksiin ja ennen kaikkea ihmisiin kiehtoo ja kehittää. Lapset ja nuoret sekä vanhemmat on aina ollut lähimpänä sydäntäni ja tärkeimmät asiat tulevaisuudessakin. Näiden asioiden tärkeyttä ei voi korostaa koskaan liikaa Helsingin myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry:n toiminnassa. Tietoisuus toiminnastamme kohdistetaan suurin voimavaroin nuoriin ja heidän tulevaisuuteensa jäsenhankinnassamme, sillä se on tärkeää unohtamatta kuitenkaan kokeneita senioreitamme.

Harrastan pyöräilyä ja erilaista rakentelua omakotitalossamme sekä mökkeilyä yhdessä perheeni kanssa. Lukeminen on yksi suuri intohimoni. Olen elämäni aikana urheillut ja kokeillut monia urheilulajeja. Liikkuminen luonnossa on avartavaa ja tunnen että meidän Suomemme on maailman paras paikka asua ja työskennellä.
 


(c) Jari E Miettinen

Katariina Haapanen
varapuheenjohtaja, tiedottaja
MMA:n työttömyyskassan edustajiston jäsen
varsinainen jäsen

Tervehdys! Olen Haapasen Katariina ja toimin MMA Helsingin varsinaisena jäsenenä, varapuheenjohtajana ja  tiedottajana. MMA Helsingin hallituksessa vastaan tiedottamisesta nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa sekä toteutan uutiskirjeitä yhteistyössä kiltatiedottajamme Tiina Juseliuksen kanssa. Toimin myös aktiivisesti osana tapahtumasuunnittelua ja organisointia. Työskentelen rekrytointi- ja myyntitehtävissä digitaalisia rekrytointipalveluita tarjoavalla yrityksellä sekä erilaisissa markkinointikonsulttitehtävissä B2C ja B2B puolella tuotteiden kuin palveluiden parissa. Opiskelen avoimessa yliopistossa oikeustieteen kursseja ja tulevaisuuden tavoitteenani on työskentely juridiikan kuin myynnin parissa. 

Olen loputon itseni kehittäjä ja nautin vauhdikkaasta sekä toiminnallisesta elämäntyylistä. Toimin luottamistehtävissä myös muun muassa vapaaehtoisena tukihenkilönä Rikosuhripäivystyksessä, Vantaan kaupungin sovittelijana sekä nuorten oman mielenterveysseura Yeesin hallituksessa. Vapaa-ajallani rentoudun itsensä kehittämisen lisäksi matkustamisen, kulttuurin ja ratsastuksen parissa. 

MMA Helsingin hallituksessa haluan olla helposti lähestyttävä ja kuunteleva hallituksen jäsen, joka vaikuttaa paikallisyhdistyksemme toimintaan jäsentemme toiveiden kautta. Toimintatavoissani olen kokenut hyväksi yhdistää uutta ja vanhaa, eli hyödyntää jo hyväksi koettuja asioita, mutta yhdistäen samalla ripauksen uutta ja ajankohtaista. Hymyillään kun tavataan!
 


Pirjo Aaltovirta
varainhoitaja, kulttuurikillan puheenjohtaja,
varsinainen jäsen

Hei, Olen Pirjo Aaltovirta! Muutaman vuoden tauon jälkeen uudelleen hallituksessa mukana varajäsenenä. Olen myös Kulttuurikillan ja Viinikillan  puheenjohtaja nyt toista vuotta. Molemmat killat toimivat erittäin aktiivisesti ja etenkin viinikilta on kasvanut reilusti tänä vuonna. Itse hallitustyöskentelyssä haluan tuoda kiltojen näkemyksiä ja toiveita esille. Nuorisoa tarvitsemme myös lisää jäseniksi ja heille suunnatut tapahtumat ovat todella tärkeitä. Vapaa-aika kuluu kissojen, moottoripyöräilyn ja käsitöiden parissa. Nähdään tapahtumissa!
Maria Kastruni
varsinainen jäsen, sihteeri

Olen Maria Kastruni. Pääsin mukaan Helsingin MMA:n hallitukseen 2017 syyskokouksen kautta ja nyt jatkan seuraavat 2 kautta yhdistyksen sihteerinä. Se on vaatinut ihan uudenlaista omistautumista liittotyölle ja lisäoppia on tullut valtavasti. Jäsenenä olen ollut vuodesta 2015 myynnin ammattilaisissa, mutta olen aina ollut liittoaktivi. Minua ajaa jatkuva halu oppia uutta ja olen tasavertaisuuden lyömätön esitaistelija. Haluan vaikuttaa kanssamyyjieni tulevaisuuteen ja hallitustyöskentely on yksi tapa päästä mukaan päätöksentekoon. Vapaa-ajallani valmennan ratsukoita Uudellamaalla ja nautin itsekin turpaterapiasta kolmien kertaa viikossa. Ratsastus on erinomainen monimuotoinen harrastus, jossa pääsee hyvin eroon stressistä.Taisto Miettinen
varsinainen jäsen, tapahtumavastaava

Olen 52 vuotias MMA Helsingin hallituksen jäsen. Olen ollut myynnin kanssa tekemisissä jo 9 vuotta, elintarvikkeiden maahantuonnissa ja myynnissä. Työni sisältää niin koulutusta kuin tuotteiden myyntiä ja esittelyä messuilla sekä asiakkaille eri tilanteissa. Keittiö alalta minulla on 23 vuoden kokemus, pääasiassa keittiömestarina. Tämä on hyvä etu, koska tunnen tuotteet ja niiden erot erittäin hyvin vahvalla taustallani. Vahva työkokemus ja jatkuva kehittyminen sekä uusien tuttavuuksien tapaaminen sekä heidän auttaminen mahdollisuuksien mukaan antaa hyvää mieltä tulevaisuuteen. Minulla on kaksi jo aikuisiän saavuttanutta rakasta tytärtä, Sonja ja Laura. Harrastuksiini kuuluu matkustelu, kuntosali, antiikin keräily, frisbee golf sekä seuraan myös paljon maailman tilanteita, joskin välillä huolestuneena. Avoin ja välitön asenteeni sekä reipas ote eri haasteisiin ovat hyviä työvälineitä kehittymiseen, josta yleensä seuraa hyvää.Oona Haakana
varsinainen jäsen

Olen Oona, 26-vuotias myyntityön ammattilainen ja kuvataiteilija. Kiinnostukseni hallitustoimintaan lähti liikkeelle niiltä vuosilta, jolloin viimeistelin opintojani myyntityön koulutusohjelmassa Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Tänä aikana tutustuin MMAn monipuoliseen toimintaan muun muassa erilaisten tapahtumien ja verkkokoulutusten kautta. Minulla on aina ollut luontainen halu vaikuttaa asioihin, jotka koen tärkeiksi - hallitustoiminta Hmmassa ja päivittäinen myyntityö tukevat tätä viettiäni erittäin hyvin. MMA Helsingissä tahdon vaikuttaa osaltani jäsenmäärän kasvuun, verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa, oppia hallitustoiminnasta sekä viedä toimintaa rohkeasti eteenpäin. Uskonkin tuovani raikkaita ideoita ja väkevää näkemystä toiminnan kehittämiseksi. 

Elämääni kuuluu tiiviisti myös kuvataide, piirtäminen ja maalaaminen, liikunta, kirjallisuus sekä kulttuuri. Rentoudun luonnon rauhassa keskellä hiljaisuutta ja metsä onkin yksi lempipaikoistani.Jussi Nikamaa
varsinainen jäsen, MMA:n hallituksen jäsen

Olen Jussi Nikamaa. Helsingin MMA:n hallituksessa olen ollut vuodesta 2015 lähtien varsinaisena jäsenenä ja vetänyt tämän aluejärjestön nuorisotoimintaa 5 vuotta. Lisäksi olen ollut MMA:n hallituksessa vuodesta 2017 lähtien. MMA:n opiskelijajäseneksi olen liittynyt vuonna 2006.

Minä haluan luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta nuorten jäsentemme keskuudessa. Olen halunnut järjestää niin mielenkiintoisia tapahtumia, että toimintamme houkuttelee MMA:lle lisää jäseniä nuoremmasta ikäpolvesta, jossa yhdistyksiin kuuluminen ei ole samanlainen itsestäänselvyys kuin aikaisempina vuosikymmeninä.

Vapaa-aikani kuluu sulkapalloilun tai harrasteauton parissa. Iltaisin haistelen savuisia viskejä tai unelmoin seuraavasta reissusta.Jyri Järvinen
MMA:n työttömyyskassan hallituksen varajäsen,
varsinainen jäsen

Olen Jyri Järvinen, Helsingin MMA:n hallituksessa olen ollut vuodesta 2017 ja MMA liiton jäseneksi liityin 2011. Tämän lisäksi olen toiminut vuodesta 2018 lähtien MMA työttömyyskassan hallituksessa varajäsenenä. Myynnin parissa toimin myynninkonsulttina  joka myy myöskin sekä myynnin ulkoistusprojektien parissa.

HMMA hallituksessa toimin Mökkivastaavana sekä pyrin tuomaan HMMA:lle mielenkiintoisia sisältöjä sekä puhujia tapahtumiimme. Siviilillä houkuttelen meille  uusia jäseniä eri verkostojen kautta. Vapaa-aikani kuluu kesäsisin padelin ja sulkapallon parissa. MMA:ssa viihdyn eritoten laajan koulutustarjonnan takia, mikä auttaa minua ylläpitämään osaamistani yllä työelämässä.
Tiina Juselius
MMA:n työttömyyskassan edustajiston jäsen,
varajäsen

MMA jäsen konkari, jo vuodesta 2003. Kilta-aktiivi, monessa mukana kuten Kulttuuri-, Your Wine & Beer Viini- ja Sales Rides MP-killoissa. Nykyisin toisella varajäsen -kaudella HMMA:ssa tuomassa kiltojen toiminnasta terveisiä ja tietoa. Rekrytoin aktiivisesti tapahtumissa järjestöämme ja sen monipuolista kiltatoimintaa.


Jaana Vuorikkinen
MMA:n työttömyyskassan edustajiston jäsen,
varajäsen

Hei! Olen Jaana Vuorikkinen, myynnin ja taloushallinnon osaaja. Hallituksessa olen varajäsenenä sekä MMA:n työttömyyskassan edustajiston jäsenenä. MMA:lla on ajanmukaista ja monipuolista koulutusta ja muuta toimintaa. Liitossa saadaan myynnin yhteisiä asioita eteenpäin sekä kaikkiin kysymyksiin löytyy neuvoja ja apuja. Tämä tukee menestystä uralla ja voin suositella kaikille!Maria Kankaanpää
MMA:n hallituksen opiskelijajäsen, varajäsen

Olen Etelä-Pohjanmaalta Helsinkiin muuttanut, can do -asenteella varustettu myyntikoordinaattori, joka tunnetaan iloisuudesta ja järjestelmällisyydestä sekä ystävä- että ammattipiireissä. Olen nyt ensimmäistä vuotta Helsingin MMA:n hallituksessa varajäsenenä, mutta kokemusta hallitustoiminnasta olen kartuttanut aiemmin muissa tehtävissä, muun muassa toimiessani vuonna 2019 MMA:n hallituksen opiskelijajäsenenä. Jo aiemmin osallistuin vähän mutkan kautta MMA:n toimintaan: opiskellessani myyntityön tradenomiksi liityin MMA:n jäseneksi, ja perustimme Haaga-Helian myynnin opiskelijat ry -opiskelijayhdistyksen, jonka ensimmäisenä puheenjohtajana toimin.

Minusta liittotoiminnassa parasta on ehdottomasti uusiin ihmisiin tutustuminen ja ammatillinen yhteishenki. Haluan tuoda liiton toimintaa uudelle vuosikymmenelle edistämällä avointa keskustelukulttuuria, järjestämällä huikeita tapahtumia jäsenistölle ja huolehtimalla, että jäsenet saavat äänensä kuuluviin liiton toiminnan edistämisessä. Ota rohkeasti yhteyttä linkkarin tai sähköpostin kautta, jos ikinä voin olla avuksi!

 

Liitetiedostot: 
LiiteKoko
PDF icon MMA Helsingin Säännöt65.45 KB