Olet täällä

Yhdistys

Tervetuloa mukaan Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten alueyhdistykseen!

Liittyessäsi ammattiliitto Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten eli MMA:n jäseneksi, liitetään sinun automaattisesti alueesi alueyhdistykseen. Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset eli "MMA Helsinki, HMMA" on yksi MMA:n 23:sta alueyhdistyksestä. Alueyhdistyksenä edesautamme Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset MMA:n järjestökuvan kehittämistä ja vahvistamista. Vahvistamme MMA:n asemaa ja tunnettuutta maamme ainoana kaikkia myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaisia edustavana edunvalvonta- ja palvelujärjestönä. Osallistumme aktiivisesti liiton toimintaan ja pidämme yhteyttä muihin MMA:n jäsenyhdistyksiin. 

MMA Helsinki on alueyhdistyksistä jäsenmäärällisesti suurin ja kunniamme onkin toimia aktiivisena ja suuntaa näyttävänä alueyhdistyksenä. Tarjoamme nuorille jäsenillemme nuorisotapahtumia afterwork hengessä, joissa ovat vierailleet menestyksekkäät puhujat aina vuoden 2018 Diili-voittaja Olli-Pekka Villasta talousneuvoja Mikko Sjögreniin. Nuorisotapahtumien henki on rento ja keskusteleva. Monipuolista ohjelmaa tarjoavat myös yhdistyksemme kuusi aktiivista kiltaa: Golf-Kilta, Keilakilta, Kulttuurikilta, Viinikilta, Moottoripyöräkilta ja Seniorikilta.

Kiltojen jäseneksi liittyminen tarjoaa itsensä kehittämistä erilaisten tapahtumien ja uusien verkostoja muodossa. Liittymisestä ja killan toiminnasta kertoo mielellään lisää kiltojemme edustajat. Vuosittaiseen ohjelmaamme kuuluvat myös perheiden keskuudessa suosittu kesätapahtuma, pikkujoulut sekä työelämän koulutukset. Jäsenenämme pääset hyödyntämään myös viihtyisiä lomamökkejämme Tahkolla, Levillä ja Meri-Teijossa sekä pelioikeuksiamme Pickala Golfissa ja Meri-Teijo Golfissa. 

Alueyhdistyksemme hallitus koostuu yhdeksästä aktiivisesta varsinaisesta jäsenestä ja kolmesta varajäsenestä. Hallituksemme jäsenet ovat nuorekkaita sekä päivittäin tekemisissä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Omaamme aitoa tahtoa kehittää ja ideoida jäsentemme näköistä ohjelmaa. Kuulemmekin mielellämme ajatuksiasi ja toiveitasi paikallisyhdistystämme koskien! Palautetta, ideoita, toiveita?
Kuulemme mielellämme ajatuksiasi koskien paikallisyhdistystämme ja toimintaamme. 
Kerrothan ajatuksistasi: Katariina Haapanen, Hallituksen jäsen ja tiedottaja, katariina.haapanen(at)hotmail.com 

MMA Helsinki - Sosiaalinen media

Seuraa meitä: Facebook
Seuraa meitä: InstagramKeitä me olemme? - MMA Helsingin hallitus 2019 esittäytyy:Kari Hyvönen
varsinainen jäsen, puheenjohtaja, seniorivastaava

Hallituksen 59 -vuotias puheenjohtaja sekä seniorivastaava ja MMA:n kassan varajäsen. Olen ollut MMA:n jäsen liki 30 vuotta ja aina halunnut intohimoisesti olla myynnin ja markkinoinnin kanssa tekemisessä, sillä
vaikutusmahdollisuudet asiakkuuksiin ja ennen kaikkea ihmisiin kiehtoo ja kehittää. Lapset ja nuoret sekä vanhemmat on aina ollut lähimpänä sydäntäni ja tärkeimmät asiat tulevaisuudessakin. Näiden asioiden tärkeyttä ei voi korostaa koskaan liikaa Helsingin myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry:n toiminnassa. Tietoisuus toiminnastamme kohdistetaan suurin voimavaroin nuoriin ja heidän tulevaisuuteensa jäsenhankinnassamme, sillä se on tärkeää unohtamatta kuitenkaan kokeneita senioreitamme.

Harrastan pyöräilyä ja erilaista rakentelua omakotitalossamme sekä mökkeilyä yhdessä perheeni kanssa. Lukeminen on yksi suuri intohimoni. Olen elämäni aikana urheillut ja kokeillut monia urheilulajeja. Liikkuminen luonnossa on avartavaa ja tunnen että meidän Suomemme on maailman paras paikka asua ja työskennellä.

 Oona Haakana
varapuheenjohtaja

Olen Oona, 26-vuotias myyntityön ammattilainen ja kuvataiteilija. Kiinnostukseni hallitustoimintaan lähti liikkeelle niiltä vuosilta, jolloin viimeistelin opintojani myyntityön koulutusohjelmassa Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Tänä aikana tutustuin MMAn monipuoliseen toimintaan muun muassa erilaisten tapahtumien ja verkkokoulutusten kautta. Minulla on aina ollut luontainen halu vaikuttaa asioihin, jotka koen tärkeiksi - hallitustoiminta Hmmassa ja päivittäinen myyntityö tukevat tätä viettiäni erittäin hyvin. MMA Helsingissä tahdon vaikuttaa osaltani jäsenmäärän kasvuun, verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa, oppia hallitustoiminnasta sekä viedä toimintaa rohkeasti eteenpäin. Uskonkin tuovani raikkaita ideoita ja väkevää näkemystä toiminnan kehittämiseksi. 

Elämääni kuuluu tiiviisti myös kuvataide, piirtäminen ja maalaaminen, liikunta, kirjallisuus sekä kulttuuri. Rentoudun luonnon rauhassa keskellä hiljaisuutta ja metsä onkin yksi lempipaikoistani.

 


(c) Jari E Miettinen

Katariina Haapanen
tiedottaja, MMA:n työttömyyskassan valtuuston jäsen, varsinainen jäsen

Tervehdys! Olen Haapasen Katariina ja toimin MMA Helsingin varsinaisena jäsenenä ja tiedottajana. MMA Helsingin hallituksessa vastaan uutiskirjeistä, nettisivuista ja sosiaalisesta mediasta sekä olen aktiivisesti mukana tapahtumasuunnittelussa ja organisoinnissa. Työskentelen turvatekniikan ja ICT -ratkaisuiden myynnin parissa sekä opiskelen ohella liiketoiminnan täydennyskoulutuksia sekä oikeustieteen opintoja avoimessa yliopistossa. Toimin luottamustehtävänä myös vapaaehtoisena tukihenkilönä Rikosuhripäivystyksessä sekä Suomen Mielenterveysliiton paikallisyhdistyksen hallituksessa. Vapaa-ajallani rentoudun matkustamisen, ratsastuksen ja itsensä kehittämisen parissa. Olen loputon itsensä kehittäjä ja nautin vauhdikkaasta ja toiminnallisesta elämäntyylistä.

Tiedottajana panostan markkinointimme läpinäkyvyyteen ja aktiivisuuteen sekä sen kohdentamiseen oikeisiin, jäsentemme käyttäviin kanaviin. Laadukkalla tiedottamisella ja mielenkiintoisilla tapahtumilla luomme lisäarvoa jäsenillemme ja laitamme jäsenmäärät jälleen kasvuun. Arvoilleni on tärkeää kuulla ja kehittää toimintaamme jäsenten toiveiden pohjalta, joten kehitysehdotuksien tullessa, ethän epäröi ottaa yhteyttä. Hymyillään kun tavataan!

Maria Kastruni
varsinainen jäsen, sihteeri

Olen Maria Kastruni. Päädyin mukaan Helsingin MMA:n hallitukseen 2017 kevätkokouksen kautta ja nyt jatkan seuraavat 2 kautta yhdistyksen sihteerinä. Se on vaatinut ihan uudenlaista omistautumista liittotyölle ja lisäoppia on tullut valtavasti. Jäsenenä olen ollut vuodesta 2015. Minua ajaa jatkuva halu oppia uutta ja olen tasavertaisuuden lyömätön esitaistelija. Haluan vaikuttaa kanssamyyjieni tulevaisuuteen ja hallitustyöskentely on yksi tapa päästä mukaan päätöksentekoon. Vapaa-ajallani valmennan ratsukoita Uudellamaalla ja nautin itsekin kauraturpa terapiasta joka viikko. Ratsastus on erinomainen harrastus, jossa pääsee hyvin eroon stressistä.  

 Janne Eho
varsinainen jäsen, varainhoitaja

Olen Janne Eho ja olen nyt mukana toista vuotta Helsingin MMA:n hallituksessa. Tällä hetkellä toimin HMMA:n varainhoitajana. Muutin takaisin Suomeen seitsemän vuoden ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen reilut kaksi vuotta sitten, ja etsiessäni minulle sopivaa liittoa minulle suositeltiin MMA:ta. On ollut mahtava nähdä kuinka hyvä ja ammattitaitoinen liiton toiminta on, sekä kuinka liiton jäsenillä on samanhenkinen asenne työntekoon ja menestykseen uralla! Urani aikana olen toiminut markkina-analyytikkona/konsulttina kaupanalan-, FMCG- ja terveydenhuoltoaloilla - sekä Suomessa että ulkomailla. Matkustelun lisäksi, elokuvat ovat suuri intohimoni, sekä nautin myös luonnon rauhasta.

 Jussi Nikamaa
varsinainen jäsen, nuorisotoiminnan vetäjä, MMA:n hallituksen jäsen

Olen Jussi Nikamaa. Helsingin MMA:n hallituksessa olen ollut vuodesta 2015 lähtien varsinaisena jäsenenä ja vetänyt tämän aluejärjestön nuorisotoimintaa. Lisäksi olen ollut MMA:n hallituksessa vuodesta 2017 lähtien.
Minä haluan luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta nuorten jäsentemme keskuudessa ja järjestää niin mielenkiitoisia tapahtumia, että toimintamme houkuttelee MMA:lle lisää jäseniä nuoremmasta ikäpolvesta, jossa yhdistyksiin kuuluminen ei ole samanlainen itsestäänselvyys kuin aikaisempina vuosikymmeninä.Vapaa-aikani kuluu sulkapallon tai harrasteauton parissa. Iltaisin haistelen savuisia viskejä tai unelmoin seuraavasta reissusta.

 Jyri Järvinen
varsinainen jäsen

Olen Jyri Järvinen, Helsingin MMA:n hallituksessa olen ollut vuodesta 2017 ja MMA liiton jäseneksi liityin 2011. Tämän lisäksi olen toiminut vuodesta 2018 lähtien MMA työttömyyskassan hallituksessa varajäsenenä.

HMMA hallituksessa olen keskittynyt toimimaan Jussin aisaparina nuorisotoiminnan tapahtumissamme sekä tuomaan MMA:lle  uusia jäseniä eri verkostojen kautta. Vapaa-aikani kuluu kesäsisin haulikkoradalla ja ympärivuoden padelin ja sulkapallon parissa. MMA:ssa viihdyn eritoten laajan koulutustarjonnan takia, mikä auttaa minua ylläpitämään osaamistani yllä työelämässä.

Taisto Miettinen
Varsinainen jäsen

Olen 52 vuotias MMA Helsingin hallituksen jäsen. Olen ollut myynnin kanssa tekemisissä jo 9 vuotta, elintarvikkeiden maahantuonnissa ja myynnissä. Työni sisältää niin koulutusta kuin tuotteiden myyntiä ja esittelyä messuilla sekä asiakkaille eri tilanteissa. Keittiö alalta minulla on 23 vuoden kokemus, pääasiassa keittiömestarina. Tämä on hyvä etu, koska tunnen tuotteet ja niiden erot erittäin hyvin vahvalla taustallani. Vahva työkokemus ja jatkuva kehittyminen sekä uusien tuttavuuksien tapaaminen sekä heidän auttaminen mahdollisuuksien mukaan antaa hyvää mieltä tulevaisuuteen. Minulla on kaksi jo aikuisiän saavuttanutta rakasta tytärtä, Sonja ja Laura. Harrastuksiini kuuluu matkustelu, kuntosali, antiikin keräily, frisbee golf sekä seuraan myös paljon maailman tilanteita, joskin välillä huolestuneena. Avoin ja välitön asenteeni sekä reipas ote eri haasteisiin ovat hyviä työvälineitä kehittymiseen, josta yleensä seuraa hyvää.

 


Pirjo Aaltovirta
varajäsen, kulttuurikillan puheenjohtaja

Hei, Olen Pirjo Aaltovirta! Muutaman vuoden tauon jälkeen uudelleen hallituksessa mukana varajäsenenä. Olen myös Kulttuurikillan ja Viinikillan  puheenjohtaja nyt toista vuotta. Molemmat killat toimivat erittäin aktiivisesti ja etenkin viinikilta on kasvanut reilusti tänä vuonna. Itse hallitustyöskentelyssä haluan tuoda kiltojen näkemyksiä ja toiveita esille. Nuorisoa tarvitsemme myös lisää jäseniksi ja heille suunnatut tapahtumat ovat todella tärkeitä. Vapaa-aika kuluu kissojen, moottoripyöräilyn ja käsitöiden parissa. Nähdään tapahtumissa!

Tiina Juselius
varajäsen

MMA jäsen konkari, jo vuodesta 2003. Kilta-aktiivi, monessa mukana kuten Kulttuuri-, Your Wine & Beer Viini- ja Sales Rides MP-killoissa. Nykyisin toisella varajäsen -kaudella HMMA:ssa tuomassa kiltojen toiminnasta terveisiä ja tietoa. Rekritoin aktiivisesti tapahtumissa järjestöämme ja sen monipuolista kiltatoimintaa.

 


Jaana Vuorikkinen
varajäsen

Minulle on tärkeää, että liitossa saadaan myynnin yhteisiä asioita eteenpäin sekä tarvittaessa tukea eri tilanteissa. Rentoudun ulkoillen ja nauttien vapaa-ajasta ilman aikatauluja.