Olet täällä

Golf-kilta

MMA Helsingin kiltatoiminta: Golf-kilta

Harrastatko golfia? Oletko kiinnostunut uusista golf-kavereista ja pelaamisesta muuallakin kuin kotikentällä? Liity osaksi Golf-kiltaa!

Mikä on Golf-kilta?

Golf-killan tarkoituksena on edistää ja laajentaa myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten harrastustoimintaa golfin parissa. Golf-kilta järjestää golf-kisoja, -harjoituksia, opastusta vuoden ympäri sekä aloittelijoille mahdollisuuden tutustua edullisesti lajiin. Golfkauden aikana järjestetään myös aktiivisesti kilpailuja ja lajin tapahtumia.

Golf-kilta tarjoaa mahdollisuuksia harrastamiseen kesäkautena golf-kentillä kuin talvisin golf-simulaattorissa sekä lyöntihalleissa. Talven aikana voit myös osallistua Winter Tour XII MUUMIT 2020 -kisaan, jota Golf-kilta on ollut järjestämässä jo 12. talven ajan. Kilpailu pitää sisällään PariScramble sekä Personal sarjat. Kesäisin killan jäsenille on tarjolla useampia kilpailuja, jotka julkaistaan heti ajankohtien varmistuttua nettisivuilla. 

Golf-simulaattorilla olet tervetullut harjoittelemaan tiistaisin ja torstaisin klo 17-19.00 sekä muina ajankohtina sopimuksen mukaan. Ilmoittauduthan aina etukäteen harjoitteluun. Golf-simulaattori sijaitsee Gumböle Golfin klubin alakerrassa.

Golfpeleihin voivat osallistua Golf-kiltalaiset ja heidän perheensä. Jäseniämme osallistuu vuosittain myös MMA Golfin SM-kisoihin, Ay Golf SM -kilpailuun sekä Juhannuksen jälkeen alueyhdistysten väliseen joukkuekilpailuun, Kaupunkikapinaan.

Golfin talviharrastus

Talviaikaan harjoittelemme golfhalleissa lyöntejä Golf-pron ohjaamana sekä osallistumme järjestäjinä Winter Tour –simulaattorikilpailuun (lue lisää golfsimulaattorista täältä). Kilpailuun on mahdollista osallistua kaikissa Suomen Sports Coach –simulaattoreissa. Toimintamaksun (20€) maksaneet jäsenet voivat osallistua myös Golf-killan kaikkiin tapahtumiin ja saavat nauttia killan eduista, kuten kilpailumaksujen ja matkojen sponsoroinnista. Talviaikana Golf-killan jäsenet voivat osallistua edullisesti tiistaisin ja torstaisin Gumböle Golfin golf-simulaattorissa harjoitteluun, tutustumiseen ja kilpailemiseen. Golf on terveellistä ulkoilua ja liikkumista ystävien, perheenjäsenten ja muiden golf-harrastajien kanssa.

Miten liittyä Golf-kiltaan?

Golf-killan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen. Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeen kautta tai postittamalla lomakkeen toimistollemme. Killan tapahtumiin ovat tervetulleet jäsen ja hänen avecinsa. Killan vuosimaksu on 20€, jonka jäsen maksaa killan tilille. Maksun viestikenttään tulee ilmoittaa oma nimesi, MMA:n jäsennumero sekä sähköpostiosoitteesi. Maksun viitteeksi tulee lisätä 55.

Tilinumero: FI20 1745 3000 034712

Tutustu lisää Golf-killan uutisiin, kisatilanteisiin sekä tapahtumiin ja tuloksiin täältä!

TULEVAT TAPAHTUMAT 2020

Tiedotetaan tapahtumien ilmetessä.

Jäseneksi golfseuraan?

MMA:n Golf-kiltalaisena voit liittyä Gumböle Golf ry:n jäseneksi edullisesti. Jäsenmaksulla saat tasoituskortin ja golf-lehden, mikäli se ei kotiisi vielä tule. Täytäthän jäsenhakemuksen osoitteessa www.gumbolegolf.fi

Miksi lähteä etäjäseneksi, kun voit liittyä jäseneksi lähellä olevaan Gumböle Golfiin!

Lisätietoa Golf-killasta kertoo mielellään:

Rami Ruohola
0506 4444
rami@ruohola.com


Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja toimintaamme!