Kulttuurikilta

Kaipaatko elämääsi lisää kulttuurielämyksiä? Siinä tapauksessa Kulttuurikilta on sinua varten.

MMA Helsingin kiltatoiminta: Kulttuurikilta

Kulttuurikilta järjestää kulttuuriin liittyviä elämyksiä niin musiikin, teatterin, matkojen kuin museoiden muodossa. Kilta järjestää tapahtumia vähintään kerran kuukaudessa, joissa jäsenellä on loistava tilaisuus tavata ja verkostoitua samanhenkisten jäsenten kanssa. Jäsenistöä killalla on jo yli 60 hengen verran ja kilta viettää parhaillaan jo 11 toimintakauttaan. 

Liitythän myös Kulttuurikillan Facebook-ryhmään, löydät ryhmän hakusanalla ”Hmma Kulttuurikilta” tai tämän linkin takaa.

Liity mukaan Kulttuurikiltaan!
Jäsen, hanki kiltaan uusi jäsen, molemmille tarjotaan leffalippu kiitokseksi. Kampanja toteutetaan  syyskuun loppuunn asti.

Jäsenyydestämme kiinnostunut uusi henkilö, otathan yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen sipsukoponen(at)hotmail.com ja ilmoitat alapuolella luetellut tiedot.

– nimesi
– MMA:n jäsennumerosi
– sähköpostisi
– puhelinnumerosi

Miten liityn Kulttuurikiltaan?

Kulttuurikillan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen. Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeen kautta tai postittamalla lomakkeen toimistollemme. 

Liity kiltaamme lokakuun alussa ja saat loppuvuoden 2021 veloituksetta! Voit osallistua loppuvuoden tapahtumiimme edullisella kiltajäsenmaksulla.

Arvomme syyskokouksessamme 2021 kaksi museokorttia kuluvan vuoden aikana kiltaamme liittyneiden kesken. Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat ja matkat 2022

SYYSKUU 
TI 28.9. Eila Hiltunen 100 vuotta -näyttely
Didrichsenin taidemuseo, klo 16.30
Kuvanveistäjä Eila Hiltusen 100-vuotisnäyttely esittelee kansainvälisen taiteilijan monipuolista uraa  1940-luvun lopulta 1990-luvulle.  

Ke 7.9. klo 17.00 FAZERIN TARINA, kävelykierros Helsingissä päättyen Kluuvikadun kahvilaan.
Hinta killan jäsenelle 15,00 € ja avecille 20,00 €. Viim. ilm. pv. 30.8.

LOKAKUU 
MA 3.10.KLO 19.00 LION KING -GALA
Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki
Perinteikäs The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus -sinfoniaorkesteri, johtajanaan Yuri Karajev, tuo mukanaan myös kuoron. Kaikkiaan lavalla on  mukana yli 100 muusikkoa. 
Hinta killan jäsenelle 49,00 €, ei jäsenelle 69,00 €.
Lippuja on vielä tarjolla. Aiemmin hankitus liput  käyvät tähän konserttiin. 

LA-SU 8.-9.10. PORIN TEATTERI, EVITA MUSIKAALI 
Andrew Lloyd Webberin säveltämä ja Tim Ricen kirjoittama suurmusikaali EVITA on  tositapahtumiin pohjautuva menestystarina Eva ”Evita” Perónista, Argentiinan historian  vaikutusvaltaisimmasta naisikonista ja henkisestä johtajasta. Teatteri toimii kaupungin  keskustassa vuonna 1884 valmistuneessa teatteritalossa, jota pidetään yhtenä Suomen  kauneimmista teatterirakennuksista. Tarkemmat tiedot päivitetään myöhemmin.
Majoitus Sokoshotel Porissa. Näytös klo 18.00 Porin teatterissa.
Bussimatka, jonka aikana tutustumme Porin nähtävyyksiin mm. Villa Maireaan.
Yhteistyössä Helsingin työväenopiston opistolaisyhdistyksen Retkeilytoimikunnan kanssa.  

LA 15.10. ADAMS FAMILY 
Kotkan teatteri
Maailmankuulu musikaalikomedia perustuu Charles Addamsin luomiin hahmoihin, joita hän  kehitteli sarjakuvissaan jo 1930-luvulla ja televisiosarjana tarinaa esitettiin jo 1960-luvulla.  Menestystä seurasivat mm. kokoillan Hollywood-elokuvat vuosina 1991, 1993 ja 1998 sekä  Broadway-musikaali vuonna 2010. Tarkemmat tiedot päivitetään myöhemmin.
Yhteistyössä Helsingin työväenopiston opistolaisyhdistyksen Retkeilytoimikunnan kanssa.   

La 29.10. ANASTASIA
Tampereen Teatteri
Tampereen Teatteri tuo ensimmäisenä Suomessa ensi-iltaan loisteliaan Anastasia-musikaalin! Teatterillemme on myönnetty lupa tehdä vuonna  2016 kantaesitetystä ja Broadwayn valloittaneesta musikaalista oma versio. Musikaali pohjaa  Romanovien suvun ja keisari Nikolai II:n perheen kohtaloon, ja siihen liitettyyn kiehtovaan  mysteeriin. Taianomainen tarina kuljettaa Romanovien palatsista Venäjän vallankumouksen keskelle ja Pariisiin, missä nuori ja rohkea Anja etsii itseään ja menneisyyttään.
Tarkemmat tiedot päivitetään myöhemmin.
Yhteistyössä Helsingin työväenopiston opistolaisyhdistyksen  Retkeilytoimikunnan kanssa.  

Tulossa. WEEGEE EMMA Mauri Kunnas näyttely 

Syyskauden ohjelma julkaistaan loppukesällä.

Ja tiedotamme muutoksista ja lisäyksistä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Kulttuurikilta MMA Helsinki
Merja, Arita, Ritva, Sirkku, Anne ja Sipsu

Ohjeita jäsenille

Toimintamaksu 2022
Tilinumero: FI48 1745 3000 0513 77 
Summa: 25,00 €*
Maksun saaja: Kulttuurikilta MMA 
Maksuviite: Oma henkilökohtainen maksuviitteesi.
Viestikenttä: Oma nimi, MMA:n jäsennumero ja sähköpostiosoite

Kysy tarvittaessa kulttuurikilta@outlook.com
*Jos liityt vasta loka-joulukuussa 2022, toimintamaksu on 10,00 € 

Tapahtumiin osallistuminen
Kaikkiin tilaisuuksiin ilmoittautumiset kulttuurikilta@outlook.com. Jos tilaisuuteen sisältyy ruokailu, niin ilmoita myös mahdollinen ruokarajoite  ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittauduttaessa on annettava kaikkien henkilöiden nimet ja ilmoittajan  puhelinnumero. Varaus astuu voimaan vasta kun olet saanut vahvistuksen.  Sen jälkeen voi maksaa osallistumisen. 


Covid-19 -pandemian johdosta kaikkien ilmoitettujen tapahtumien toteutuminen katsotaan tapauskohtaisesti ja varmistetaan ilmoittautuneille.

Jos retkemme suuntautuu museoon, jokainen hankkii itse pääsylipun ennen opastuksen alkua. Museokortti käy lähes kaikissa museoissa. Kuvaa kortti puhelimeesi tai käytä sovellusta. Ota ainakin kortin numero  mukaan, jos korttia ei ole matkassa, niin saat kuitenkin edun. 

Muista ilmoittaa, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu. Suositellaan henkilökohtaista s-postia yrityspostin sijaan. 

Varaudu käyttämään hengityssuojainta tilaisuuksissamme. 

Suosittelemme matkavakuutusta yli 69-vuotiaille ja maksuttoman BASIC-jäsenyyden valinneille opiskelijoille. 

Mikäli tapahtuma perutaan  järjestäjän tai Kulttuurikillan toimesta, maksu palautetaan. Osallistumisen voi perua ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Jos kuitenkin joudut  perumaan, hanki ensisijaisesti itse tilallesi korvaava henkilö.

Osa tapahtumista on yhteistyössä Helsingin työväenopiston opistolaisyhdistyksen retkeilytoimikunnan kanssa. Jotta jäsenalennus niillä retkillä toteutuu, tulee osallistujia olla vähintään neljä kulttuurikillan jäsentä. 

Kulttuurikillan hallitus pitää oikeuden ohjelmanmuutoksiin. 

Tiedustelut ja lisätietoja sihteeriltä sipsukoponen@hotmail.com tai puhelinnumerosta 050 5649365.