Seniorikilta

Seniorikilta on MMA:n eläkeläisjäsenien oma kilta. Järjestämme erilaisia tapahtumia jäsentemme henkisen ja fyysisen kunnon ylläpitämiseksi. Killan tapahtumissa tapaat entisiä ja uusia myynnin- ja markkinoinnin parissa toimineita ammattilaisia.

Olemme aktiivinen kilta, jossa hoisamme jäsentemme kuntoa vuotuisilla Viron kylpylämatkoilla, minkä lisäksi järjestämme vuosittain matka Euroopan matkakohteeseen. Kotimaassa toteutamme teatteri- ja konserttikäyntejä sekä vierailemme erilaisissa museoissa ja laitoksissa. Seniorikillan tapahtumissa saat uutta tietoa ja vanhan kertausta. Lisäksi toiminnan kautta saat uusia ystäviä, jotka lisäävät oman seniorielämäsi monimuotoisuutta. Matkat ja retket antavat lisää virikkeitä päivien tapahtumiin. Tuemme myös jäseniämme eri tapahtumien, retkien ja matkojen kustannuksissa. Matkoihin sekä retkiin on puolisokin tai muu seuralainen tervetullut. Lounastilaisuutemme ovat kuitenkin tarkoitettu vain jäsenillemme.

Lounastapaamiset

Järjestämme kuukausittain lounastapaamisen Hotelli Arthurissa. Tapaamme joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 13.30. Keväällä on kuusi (6) tapaamista ja syksyisin neljä (4). Tapahtumiin on kutsuttu mielenkiintoisia eri alojen esitelmöitsijöitä. Esitelmän jälkeen nautimme hyvän lounaan ja jatkamme samalla seurustelua. Heinä- ja elokuussa lounastapahtumia ei järjestetä, mutta muuta yhteistä toimintaa voi olla.


Lounastapaamisiin ilmoittaudutaan etukäteen:

Ilmoittautumiset lounaalle 4 vrk ennen lounasta. Ilmoittautuminen tehdään Anne Vainio-Luodolle sähköpostitse  (anne.vainio-luoto@hotmail.fi) tai puhelimitse (045 77336405). Keräämme 10 €:n suuruisen lounasmaksun käteisellä ravintolassa.

Miten liityn seniorijäseneksi?

Voit liittyä seniorijäseneksi, mikäli olet eläkkeellä oleva MMA:n jäsen tai myynti- tai konsulenttityöstä eläkkeellä oleva ei-jäsen. Kutsummekin sinut paikalle Arthuriin, jossa pyydämme tiedustelemaan hotellin infosta seniorikillan lounastapaamista.

Seniorikillasta kertovat mielellään:

Bengt Ahti, Seniorikillan puheenjohtaja | 040 350 2623 | bengt.ahti@welho.com

Pertti Paturi, Seniorikillan sihteeri | 0400 773 909 | pppaturi@gmail.com

Teuvo Kouvonen, Seniorikillan varapuheenjohtaja | 0500 70 5594 | teuvokouvonen@gmail.com

Anne Vainio-Luoto, Seniorikillan lounasvastaava | 045 7733 6405 | anne.vainio-luoto@hotmail.fi

Tulevat tapahtumat

Tammikuu 2021

Lounastapaaminen
14.1. klo 13.30 ,Hotelli Arthur (takakabinetti)
Tapaamisessa esitelmä luonto valokuvaamisesta, jonka pitää edustaja Lars Lönnqvist. Esitelmän jälkeen lounas.

Loppiaisen Strauss -konsertti
9.1. klo 19.00, Finlandia-talo, Helsinki
Huom! Otsikosta avautuvassa esitteessä on väärä päivämäärä!

Ilmoittaudu mukaan 15.10. mennessä sähköpostitse (teuvokouvonen@gmail.com) tai puhelimitse (0500 705594).