Viini- ja Olutkilta

MMA Helsingin kiltatoiminta: Viini– ja Olutkilta –
Your Wine & Beer

Mikä on Viini- ja Olutkilta?

Hyvien viinien ja oluiden ystäville tarkoitettu kilta, jonka päämääränä on edistää viinien ja oluiden tietoutta. Tarjoamme jäsenillemme tasting iltoja, panimovierailuita ja yhteistä tekemistä samanhenkisten harrastajien seurassa. Kiltamme järjestää vähintään kerran kuukaudessa tapahtumia, joissa on loistava tilaisuus tavata samanhenkisiä harrastajia sekä verkostoitua.

Toimintamaksu 2021

Tilinumero: FI09 1745 3000 1525 71
Summa: 25,00 €
Viite: 20200
Viestikenttä: Oma nimi, MMA:n jäsennumero ja sähköpostiosoite

Miten liityn Viini- ja olutkiltaan?

Viini-ja olutkillan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen. Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeen kautta tai postittamalla lomakkeen toimistollemme. Killan tapahtumiin ovat tervetulleet jäsen ja hänen avecinsa.

Kilta tukee jäsentensä osallistumiskustannuksia killan tapahtumiin ja killan jäsenmaksun saatkin monin kerroin takaisin. Jäseneksi olet tervetullut liittymään läpi vuoden, jolloin myös killan toimintaa on aktiivisesti käynnissä, poikkeuksena heinäkuu.

Liity kiltaamme lokakuun alussa ja saat loppuvuoden 2021 veloituksetta! Voit osallistua loppuvuoden tapahtumiimme edullisella kiltajäsenmaksulla.

Uudeksi jäseneksi Viini- ja Olutkiltaan?

Jäsenyydestämme kiinnostunut uusi henkilö, otathan yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen sipsukoponen(at)hotmail.com ja ilmoitat alapuolella luetellut tiedot.

– nimesi

– MMA:n jäsennumerosi

– sähköpostisi

– puhelinnumerosi

Tulevat tapahtumat 2021

JOULUKUU

Viini&Olutkillan sekä Kulttuurikillan pikkujoulut: Pala lappia keskellä Helsinkiä, Ravintola Saaga, la 4.12.2021 klo 18-21.00

Tapahtuman esittely:

Lappilainen joulupöytä yhdessä Saagan tunnelmallisen Lapin miljöön kanssa luovat ainutlaatuiset puitteet pikkujouluruokailuille keskellä Helsinkiä. Ravintola Saaga, os. Bulevardi 36, Helsinki

Hinta:

Killan jäsen 50,00 € ja avec 78,00 €
Hinta sisältää menun ja kaksi kaatoa viiniä tai olutta. Maksuviite 20336.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset 1.12 mennessä sähköpostitse sipsukoponen(at)hotmail.com

2022

28-31.10.2022, Viini & Ruoka -tapahtuma Kirjamessujen yhteydessä

Lisätietoa Viinikillasta tarjoaa

Kaija Collin
0400 955585
kaija.collin(at)gmail.com

Viinikilta: Toimintakalenteri 2021

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!