Viini- ja Olutkilta

Viinikilta Your Wine & Beer -kilta on suunnattu hyvien viinien ja oluiden ystäville. Päämääränämme on edistää viini- ja oluttietoutta.

MMA Helsingin kiltatoiminta: Viini– ja Olutkilta –
Your Wine & Beer

Mikä on Viinikilta?

Hyvien viinien ja oluiden ystäville tarkoitettu kilta, jonka päämääränä on edistää viinien ja oluiden tietoutta. Tarjoamme jäsenillemme tasting iltoja, panimovierailuita ja yhteistä tekemistä samanhenkisten harrastajien seurassa. Kiltamme järjestää vähintään kerran kuukaudessa tapahtumia, joissa on loistava tilaisuus tavata samanhenkisiä harrastajia sekä verkostoitua.

Miten liityn Viini- ja olutkiltaan?

Viini-ja olutkillan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen. Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeen kautta tai postittamalla lomakkeen toimistollemme. Killan tapahtumiin ovat tervetulleet jäsen ja hänen avecinsa.

Kilta tukee jäsentensä osallistumiskustannuksia killan tapahtumiin ja killan jäsenmaksun saatkin monin kerroin takaisin. Jäseneksi olet tervetullut liittymään läpi vuoden, jolloin myös killan toimintaa on aktiivisesti käynnissä, poikkeuksena heinäkuu.

Toimintamaksu 2021

Tilinumero: FI09 1745 3000 1525 71
Summa: 25,00 €
Viite: 1708
Viestikenttä: Oma nimi, MMA:n jäsennumero ja sähköpostiosoite

Tulevat tapahtumat 2021

Tulevista tapahtumista tiedotetaan pian.

Lisätietoa Viinikillasta tarjoaa

Kaija Collin
0400 955585
kaija.collin(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!