Golf-kilta

Harrastatko golfia? Oletko kiinnostunut uusista golf-kavereista ja pelaamisesta muuallakin kuin kotikentällä? Liity osaksi Golf-kiltaamme!

Mikä on Golf-kilta?

Golf-killan tarkoituksena on edistää ja laajentaa myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten harrastustoimintaa golfin parissa. Golf-kilta järjestää golf-kisoja, -harjoituksia, opastusta vuoden ympäri sekä aloittelijoille mahdollisuuden tutustua edullisesti lajiin. Golfkauden aikana järjestetään myös aktiivisesti kilpailuja ja lajin tapahtumia.

Golf-kilta tarjoaa mahdollisuuksia harrastamiseen kesäkautena golf-kentillä kuin talvisin golf-simulaattorissa sekä lyöntihalleissa. Talven aikana voit myös osallistua Winter Tour XII MUUMIT 2023 -kisaan, jota Golf-kilta on ollut järjestämässä jo 14. talven ajan. Kilpailu pitää sisällään PariScramble sekä Personal sarjat. Kesäisin killan jäsenille on tarjolla useampia kilpailuja, jotka julkaistaan heti ajankohtien varmistuttua nettisivuilla. 

Golf-simulaattorilla olet tervetullut harjoittelemaan tiistaisin ja torstaisin klo 17-19.00 sekä muina ajankohtina sopimuksen mukaan. Ilmoittauduthan aina etukäteen harjoitteluun. Golf-simulaattori sijaitsee Gumböle Golfin klubin alakerrassa.

Golfpeleihin voivat osallistua Golf-kiltalaiset ja heidän perheensä. Jäseniämme osallistuu vuosittain myös MMA Golfin SM-kisoihin, Ay Golf SM -kilpailuun sekä Juhannuksen jälkeen alueyhdistysten väliseen joukkuekilpailuun, Kaupunkikapinaan.

Tutustu lisää Golf-killan uutisiin, kisatilanteisiin sekä tapahtumiin ja tuloksiin täältä!

Golf talviharrastuksena

Talviaikaan harjoittelemme golfhalleissa lyöntejä Golf-pron ohjaamana sekä osallistumme järjestäjinä Winter Tour –simulaattorikilpailuun (lue lisää golfsimulaattorista täältä). Kilpailuun on mahdollista osallistua kaikissa Suomen Sports Coach –simulaattoreissa. Toimintamaksun (20€) maksaneet jäsenet voivat osallistua myös Golf-killan kaikkiin tapahtumiin ja saavat nauttia killan eduista, kuten kilpailumaksujen ja matkojen sponsoroinnista. Talviaikana Golf-killan jäsenet voivat osallistua edullisesti tiistaisin ja torstaisin Gumböle Golfin golf-simulaattorissa harjoitteluun, tutustumiseen ja kilpailemiseen. Golf on terveellistä ulkoilua ja liikkumista ystävien, perheenjäsenten ja muiden golf-harrastajien kanssa.

Miten liityn Golf-kiltaan?

Golf-killan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen. Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeen kautta tai postittamalla lomakkeen toimistollemme. Killan tapahtumiin ovat tervetulleita sekä jäsen, että hänen avecinsa.

Toimintamaksu 2024 – liity nyt ja olet heti myös loppuvuoden 2023 jäsen
Tilinumero: FI20 1745 3000 034712
Summa: 20,00 €
Viitenumero: 55
Viestikenttä: Oma nimi, MMA:n jäsennumero ja sähköpostiosoite


Jäseneksi golfseuraan?
MMA:n Golf-kiltalaisena voit liittyä Gumböle Golf ry:n jäseneksi edullisesti. Jäsenmaksulla
saat tasoituskortin ja golf-lehden, mikäli se ei kotiisi vielä tule. Täytäthän
jäsenhakemuksen osoitteessa: www.gumbolegolf.fi
Miksi lähteä etäjäseneksi, kun voit liittyä jäseneksi lähellä olevaan Gumböle Golfiin!


2024 tapahtumia


Golf-kausi jatkuu talvikauden ajan sisällä – sisägolfina Gumböle Golfin
simulaattorissa, sekä simulaattorikisalla.

Vuoden 2024 Kaupunkikapina, MMA SM GOLF 2024  ja Ay GOLF SM 2024
lisätiedot linkistä


28.06.2024 Messilä Golf, perjantai
10.-11.7.2024 MMA SM GOLF 2024 Kokkola Golf, keskiviikko-torstai
27.7.2024 Ay Golf SM Kalafornia Golf, lauantai

SGS Suomen Golf Senioreiden Uudenmaan alueen Aluetour 2024
30.5.2024 Ruukki Golf, torstai
27.6.2024 Nevas Golf, torstai
18.7.2024 Espoo Ringside Golf, torstai


SGS Suomen Golf Senioreiden kesäpäivät 2024
2.7. tiistai Kalajoki 9.-10.7 tiistai-keskiviikko Kytäjä 23.7. tiistai Kuusamo

Lisätietoja Golf-killasta tarjoaa

Rami Ruohola
0506 4444
rami(at)ruohola.com

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Terveisin Golfkillan hallitus