Golf-kilta

Harrastatko golfia? Oletko kiinnostunut uusista golf-kavereista ja pelaamisesta muuallakin kuin kotikentällä? Liity osaksi Golf-kiltaamme!

Golf-killan tarkoituksena on edistää ja laajentaa myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten harrastustoimintaa golfin parissa. Järjestämme golfkisoja, -harjoituksia ja opastusta vuoden ympäri sekä aloittelijoille mahdollisuuden tutustua edullisesti lajiin. Lisäksi golfkauden aikana järjestämme aktiivisesti kilpailuja ja lajin tapahtumia.

Tarjoamme mahdollisuuksia harrastamiseen kesäkautena golf-kentillä ja talvisin golfsimulaattorissa sekä lyöntihalleissa. Talven aikana voit myös osallistua Winter Tour XII MUUMIT 2020 -kisaan, jota me golf-kiltalaiset olemme olleet järjestämässä jo 12. talven ajan. Kilpailu pitää sisällään PariScramble- sekä Personal-sarjat. Kesäisin tarjoamme jäsenillemme useampia kilpailuja, jotka julkaistaan heti ajankohtien varmistuttua nettisivuilla. 

Golf-simulaattorilla olet tervetullut harjoittelemaan tiistaisin ja torstaisin klo 17–19 sekä muina ajankohtina sopimuksen mukaan. Ilmoittauduthan aina etukäteen harjoitteluun. Golf-simulaattori sijaitsee Gumböle Golfin klubin alakerrassa.

Golfpeleihin voivat osallistua Golf-kiltalaiset ja heidän perheensä. Jäseniämme osallistuu vuosittain myös MMA Golfin SM-kisoihin, Ay Golf SM -kilpailuun sekä juhannuksen jälkeen alueyhdistysten väliseen joukkuekilpailuun, Kaupunkikapinaan.

Lisätietoa Golf-killasta kertoo mielellään:

Rami Ruohola | 0506 4444 | rami@ruohola.com

Golfin talviharrastus

Talviaikaan harjoittelemme golfhalleissa lyöntejä Golf-pron ohjaamana sekä osallistumme järjestäjinä Winter Tour -simulaattorikilpailuun (lue lisää golfsimulaattorista täältä). Kilpailuun on mahdollista osallistua kaikissa Suomen Sports Coach -simulaattoreissa. Toimintamaksun (20 €) maksaneet jäsenet voivat osallistua myös Golf-killan kaikkiin tapahtumiin ja saavat nauttia killan eduista, kuten kilpailumaksujen ja matkojen sponsoroinnista. Talviaikana Golf-killan jäsenet voivat osallistua edullisesti tiistaisin ja torstaisin Gumböle Golfin golfsimulaattorissa harjoitteluun, tutustumiseen ja kilpailemiseen. Golf on terveellistä ulkoilua ja liikkumista ystävien, perheenjäsenten ja muiden golfharrastajien kanssa.

Miten liityn Golf-kiltaan?

Voit liittyä Golf-killan jäseneksi, jos olet Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsen. Jäseneksi pääset liittymään tämän verkkolomakkeen kautta. Tapahtumiimme ovat tervetulleita kaikki jäsenemme sekä heidän avecinsa. Killan vuosimaksu on 20 €, jonka voit maksaa kiltamme tilille tilinumeroon FI20 1745 3000 034712. Maksun viestikenttään sinun tulee ilmoittaa oma nimesi, MMA:n jäsennumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Lisää myös maksun viitteeksi 55.

Tutustu lisää Golf-killan uutisiin, kisatilanteisiin sekä tapahtumiin ja tuloksiin täältä!

Jäseneksi golfseuraan?

MMA:n golf-kiltalaisena voit liittyä Gumböle Golf ry:n jäseneksi edullisesti. Jäsenmaksulla saat tasoituskortin ja golf-lehden, mikäli se ei kotiisi vielä tule. Täytäthän jäsenhakemuksen osoitteessa www.gumbolegolf.fi.

Miksi lähteä etäjäseneksi, kun voit liittyä jäseneksi lähellä olevaan Gumböle Golfiin!

Tulevat tapahtumat

Ei toistaiseksi tulevia tapahtumia.