Golf-kilta

Harrastatko golfia? Oletko kiinnostunut uusista golf-kavereista ja pelaamisesta muuallakin kuin kotikentällä? Liity osaksi Golf-kiltaamme!

Mikä on Golf-kilta?

Golf-killan tarkoituksena on edistää ja laajentaa myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten harrastustoimintaa golfin parissa. Golf-kilta järjestää golf-kisoja, -harjoituksia, opastusta vuoden ympäri sekä aloittelijoille mahdollisuuden tutustua edullisesti lajiin. Golfkauden aikana järjestetään myös aktiivisesti kilpailuja ja lajin tapahtumia.

Golf-kilta tarjoaa mahdollisuuksia harrastamiseen kesäkautena golf-kentillä kuin talvisin golf-simulaattorissa sekä lyöntihalleissa. Talven aikana voit myös osallistua Winter Tour XII MUUMIT 2023 -kisaan, jota Golf-kilta on ollut järjestämässä jo 14. talven ajan. Kilpailu pitää sisällään PariScramble sekä Personal sarjat. Kesäisin killan jäsenille on tarjolla useampia kilpailuja, jotka julkaistaan heti ajankohtien varmistuttua nettisivuilla. 

Golf-simulaattorilla olet tervetullut harjoittelemaan tiistaisin ja torstaisin klo 17-19.00 sekä muina ajankohtina sopimuksen mukaan. Ilmoittauduthan aina etukäteen harjoitteluun. Golf-simulaattori sijaitsee Gumböle Golfin klubin alakerrassa.

Golfpeleihin voivat osallistua Golf-kiltalaiset ja heidän perheensä. Jäseniämme osallistuu vuosittain myös MMA Golfin SM-kisoihin, Ay Golf SM -kilpailuun sekä Juhannuksen jälkeen alueyhdistysten väliseen joukkuekilpailuun, Kaupunkikapinaan.

Tutustu lisää Golf-killan uutisiin, kisatilanteisiin sekä tapahtumiin ja tuloksiin täältä!

Golf talviharrastuksena

Talviaikaan harjoittelemme golfhalleissa lyöntejä Golf-pron ohjaamana sekä osallistumme järjestäjinä Winter Tour –simulaattorikilpailuun (lue lisää golfsimulaattorista täältä). Kilpailuun on mahdollista osallistua kaikissa Suomen Sports Coach –simulaattoreissa. Toimintamaksun (20€) maksaneet jäsenet voivat osallistua myös Golf-killan kaikkiin tapahtumiin ja saavat nauttia killan eduista, kuten kilpailumaksujen ja matkojen sponsoroinnista. Talviaikana Golf-killan jäsenet voivat osallistua edullisesti tiistaisin ja torstaisin Gumböle Golfin golf-simulaattorissa harjoitteluun, tutustumiseen ja kilpailemiseen. Golf on terveellistä ulkoilua ja liikkumista ystävien, perheenjäsenten ja muiden golf-harrastajien kanssa.

Miten liityn Golf-kiltaan?

Golf-killan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen. Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeen kautta tai postittamalla lomakkeen toimistollemme. Killan tapahtumiin ovat tervetulleita sekä jäsen, että hänen avecinsa.

Toimintamaksu 2023

Tilinumero: FI20 1745 3000 034712
Summa: 20,00 €
Viitenumero: 55
Viestikenttä: Oma nimi, MMA:n jäsennumero ja sähköpostiosoite

Jäseneksi golfseuraan?

MMA:n Golf-kiltalaisena voit liittyä Gumböle Golf ry:n jäseneksi edullisesti. Jäsenmaksulla saat tasoituskortin ja golf-lehden, mikäli se ei kotiisi vielä tule. Täytäthän jäsenhakemuksen osoitteessa: www.gumbolegolf.fi

Miksi lähteä etäjäseneksi, kun voit liittyä jäseneksi lähellä olevaan Gumböle Golfiin!

Tulevat tapahtumat 2023

Golf-kausi jatkuu talvikauden ajan sisällä sisägolfina sekä Winter Tour 2023 -simulaattorikisalla.

30.6.2023 Kaupunkikapina 2023 golffataan klo 9 Gumböle Golfissa
15.7.2023 MMA SM GOLF 2023 Jyväskylän seudulla lauantaina Laukaan
Peurunka Golfissa https://lpg.fi/fi-fi/kentta/kenttaesittely/159/
29.7.2023 Ay GOLF 2023 SM Hyvinkää Golfissa

Lisätietoja Golf-killasta tarjoaa

Rami Ruohola
0506 4444
rami(at)ruohola.com

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Terveisin Golfkillan hallitus