Moottoripyöräkilta

MP Sales Riders -kilta kokoaa yhteen MMA:n moottoripyöräharrastajat. Tule mukaan!

Mikä on Moottoripyöräkilta ”Sales Riders”?

MMA Helsingin moottoripyöräkilta Sales Riders on vuonna 2001 perustettu moottoripyöräilystä kiinnostuneiden MMA Helsingin jäsenten harrastekilta. Tänä päivänä myös kaikki harrasteautoilla liikkuvat jäsenet ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Meitä on tällä hetkellä noin 60 jäsentä, ja avecit ovat suurella joukolla mukana toiminnassa. 

Järjestämme ajokauden aikana erilaisia ajoretkiä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lisäksi olemme panostaneet ennakoivan ajon kursseihin keväisin. 

Tapaamme kerran viikossa ajokauden aikana, maanantaisin Tikkurilassa ja kahvittelemme Kehä Kessalla, joka on motoristihenkinen kahvila. Välillä olemme lähteneet katsastamaan lähiseudun mutkateitä. Ajokauden ulkopuolella käymme MP-näyttelyissä (joihin jäsenet saavat erikoishintaiset liput) ja järjestämme muita motoristihenkisiä tapahtumia. 

Jäsenmaksumme on vain 20 €/vuosi. Osallistumalla tapahtumiimme rahalle saa moninkertaisen vastineen. Tule rohkeasti mukaan, jos kaipaat motoristihenkistä ajo- tai juttuseuraa. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Miten liityn MP Sales Riders -kiltaan?

Jäseneksemme voi liittyä kuka tahansa Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsen. Jäseneksi pääset liittymään tämän verkkolomakkeen kautta. Tapahtumiimme ovat tervetulleita kaikki jäsenemme sekä heidän avecinsa. Tutustu lähemmin toimintaamme klikkaamalla: salesriders.fi

Toimintamaksu 2024

Tilinumero: FI74 1745 3000 0449 92
Summa: 20,00 €
Viestikenttä: Oma nimi, MMA:n jäsennumero ja sähköpostiosoite

Tulevat tapahtumat 2024

Kahvitreffit Kehäkessalla maanantaisin klo 18.00 aina 23. syyskuuta saakka

HUHTIKUU

Ajokauden avaus Kehäkessalla maanantaina 22. huhtikuuta klo 17, kilta tarjoaa jäsenille pullakahvit.

TOUKOKUU

Kahvitreffit kehäkessalla maanantaisin klo 18.00 aina 23. syyskuuta saakka

Kaikuwaara -yhtyeen keikka Håkansbölen kartanolla, Vantaalla lauantaina 4. toukokuuta klo 16-18, kilta tarjoaa jäsenille pullakahvit, tästä on lisätietoa tulossa pikapuoliin.

MERI-TEIJO, kevätajoretki Meri-Teijoon 17-19.5.

Olemme varanneet 4 mökkiä, mukaan mahtuu siis 16 nopeinta. Kilta tarjoaa runsaat aamiaistarvikkeet ja nuotiomakkarat sekä lauantaina saunan.

Jokainen huolehtii omista juomisistaan tänä vuonna itse. Osallistumismaksu on vaivaiset 50 euroa jäsenelle, avec -hinta 65 euroa.

Poikkeuksellisesti teemme lauantaina pienen patikkaretken Matildan luontomaisemissa. Toki halukkaat voivat lähteä ajolenkillekin jos siltä tuntuu.

Ilmoittautuminen avautuu piakkoin.

KESÄKUU

PUOLIPÄIJÄNNE! Puolipäijänneajo sunnuntaina 2. kesäkuuta ajetaan tänä vuonna Woikoskelle johon saamme opastetun automuseokierroksen.

Osallistumismaksu jäsenelle 10 euroa, avecille 45 euroa. Hinta sisältää museokäynnin ja runsaan buffetlounaan Woikosken kartanon ravintolassa.

Tähänkin ilmoittautuminen avautuu piakkoin.

HEINÄKUU

IMATRAN AJOT. Kartoitamme mahdollisuutta lähteä katsomaan Imatran ajoja 5-7. heinäkuuta, tämä tulee olemaan kahden yön reissu, majoitusmahdollisuuksia tutkitaan parhaillaan.

ELOKUU

MMA VALTAKUNNALLINEN AJOTAPAHTUMA 2-4. elokuuta, Naantalin kylpylässä, järjestäjänä Varsinais-suomen MMA. Lisätietoa tästä tapahtumasta tulossa toukokuussa.

Lisätietoja Moottoripyöräkillasta tarjoaa

Puheenjohtaja Markku Castren, puh. 045 211 3532, markku.castren@rtv-yhtymä.fi

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Terveisin Sales Ridersin hallitus