Moottoripyöräkilta

MP Sales Riders -kilta kokoaa yhteen MMA:n moottoripyöräharrastajat. Tule mukaan!

Mikä on Moottoripyöräkilta ”Sales Riders”?

MMA Helsingin moottoripyöräkilta Sales Riders on vuonna 2001 perustettu moottoripyöräilystä kiinnostuneiden MMA Helsingin jäsenten harrastekilta. Tänä päivänä myös kaikki harrasteautoilla liikkuvat jäsenet ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Meitä on tällä hetkellä noin 60 jäsentä, ja avecit ovat suurella joukolla mukana toiminnassa. 

Järjestämme ajokauden aikana erilaisia ajoretkiä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lisäksi olemme panostaneet ennakoivan ajon kursseihin keväisin. 

Tapaamme kerran viikossa ajokauden aikana, maanantaisin Tikkurilassa ja kahvittelemme Kehä Kessalla, joka on motoristihenkinen kahvila. Välillä olemme lähteneet katsastamaan lähiseudun mutkateitä. Ajokauden ulkopuolella käymme MP-näyttelyissä (joihin jäsenet saavat erikoishintaiset liput) ja järjestämme muita motoristihenkisiä tapahtumia. 

Jäsenmaksumme on vain 20 €/vuosi. Osallistumalla tapahtumiimme rahalle saa moninkertaisen vastineen. Tule rohkeasti mukaan, jos kaipaat motoristihenkistä ajo- tai juttuseuraa. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Miten liityn MP Sales Riders -kiltaan?

Jäseneksemme voi liittyä kuka tahansa Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsen. Jäseneksi pääset liittymään tämän verkkolomakkeen kautta. Tapahtumiimme ovat tervetulleita kaikki jäsenemme sekä heidän avecinsa. 

Toimintamaksu 2023

Tilinumero: FI74 1745 3000 0449 92
Summa: 20,00 €
Viestikenttä: Oma nimi, MMA:n jäsennumero ja sähköpostiosoite

Tulevat tapahtumat 2023

Tietoa tulevista tapahtumista kauden alkaessa.

Lisätietoja Moottoripyöräkillasta tarjoaa

Puheenjohtaja Markku Castren, puh. 045 211 3532, markku.castren@rtv-yhtymä.fi

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Terveisin Sales Ridersin hallitus