Lomamökit

Myynnin ja markkinoinnin supersankaritkin tarvitsevat välillä taukoa työstä. Jäsenenämme voit vuokrata edullisesti lomahuoneistoja ja mökkejä ympäri Suomen. Kutsuuko jo Kuusamo?

Varaa edullinen lomahuoneisto tai mökki 

Valikoimassamme on yli 40 lomahuoneisota Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Pääset varaamaan lomahuoneistot ja mökit kätevästi Member+-palvelun kautta. Member+ on akavalaisten liittojen jäsenetuja tarjoava palvelu, jonka kautta voi vuokrata niin MMA:n omia kuin myös muita akavalaisten liittojen jäsenille tarkoitettuja lomahuoneistoja. 

Saat lisätietoja lomahuoneistoista ja mökeistä Heidi Sarénilta puhelimitse arkisin klo 9–11 (020 122 4403) ja sähköpostitse (heidi.saren@mma.fi tai info@mma.fi).

Member+-palveluun pääset kirjautumallaOma MMA -palveluun tai kirjautumallaMember+-palveluun klikkaamalla MMA:n logoa ja käyttämällä MMA:n jäsentunnuksiasi. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita.   

Suurin osa Levirakan huoneistoista siirtyi Member+-palveluun kesäkuun alkupuolella. Helsingin MMA:n huoneistot MeriTeijossa ja Tahkolla jäävät joksikin aikaan MMA:n välitykseen, samoin joitain Levin kohteita hoidetaan MMA:n kautta. Lue lisää muutoksesta ››

MMA Helsingin lomamökit

Meri-Teijo

Meri-Teijon kuusi lomamökkiämme ijaitsevat kulttuurihistoriallisella Mathildedalin arvoalueella. Mökeissä on saunat sekä korkeasti varustellut keittiöt. Mökkikylään kuuluu myös erillinen rantasauna, joka on vuokraajien varattavissa. Meri-Teijon ympäristö tarjoaa kattavasti eri aktiviteetteja mm. ratsastukselle, golfaukselle, patikoinnille ja laskettelulle. 

Voit ostaa Meri-Teijo Golfin lippuja on etukäteen maksamalla pelioikeuden 30 € Hmman tilille sekä lisäksi paikan päällä caddiemasterille 1 €. Lippuja aletaan myymään heti golf-kauden alkaessa maalis–huhtikuussa.

Levi

Levi tarjoaa upeat puitteet pohjoisen matkailulle. Vuokraamme Levillä kahta paritalohuoneistoa D7 ja D8, joiden suosio ulottuu erityisesti talvimatkailun ystäville. Laskettelun lisäksi Levi tarjoa monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja matkailijoille myös ympäri vuoden. 

Huomaathan, että MMA:lla on Hmma:n lomamökkien lisäksi runsaasti lomamökkejä pohjoisen kohteissa Levillä, Rukalla ja Ylläksellä.

Tahko

Tahkolla meillä on kaksi Rinnetähti A- ja B -paritalohuoneistoa. Paritalohuoneistot ovat valmistuneet vuonna 2006 tilaviksi ja korkeatasoisiksi loma-asunnoiksi, joiden kalusteita ja sänkyjä sekä vuodevaatteita ollaan uusittu säännöllisesti viimeisimpinä vuosina.

Paritalohuoneistot sijaitsevat Tahkon monipuolisten palveluiden äärellä. Vain kävelymatkan päässä lomamökeistä on Tahkon kylpylä ja ravintolapalvelut. Lisäksi voit nähdä lähimmän laskettelurinteen jo mökin terassilta. Tahkon lomamökit tarjoavat aktiviteetteja läpi kesän ja talven aina golf-kentistä lasketteluun sekä hevostalleihin.

Sivun alalaidasta löydät Tahkon edulliset jäsenhinnat, joita alensimme hiljattain. Mökin vuokran hintaan sisältyy jo valmiiksi myös 2 kpl hissilippuja, 2 kpl kylpylälippuja sekä mökin loppusiivous.

Lisäksi voit vuokrata paljun mökin pihaan. Paljutarjontaan pääset tutustumaan täältä.

Tahkon mökkien edulliset Hmma-jäsenhinnat

MMA:n hintaHmma:n jäsenhinta
1. sesonki
viikot 1, 8–16, 52
990 €990 € (ei hyvitystä)
2. sesonki (talvi)
viikot 2–7, 48–51
pe–su 690 €, su–to 380 €pe–su 590 €, su–to 330 €
3. sesonki (kesä)
viikot 23–35
595 €495 €
4. sesonki
muut ajankohdat
400 €350 €