Lomamökit

Myynnin ja markkinoinnin supersankaritkin tarvitsevat välillä taukoa työstä. Jäsenenämme voit vuokrata edullisesti lomahuoneistoja ja mökkejä ympäri Suomen. Kutsuuko jo Kuusamo?

Jäsenemme, olethan jo hyödyntänyt mökkietusi?

Myynnin ja markkinoinnin supersankaritkin tarvitsevat välillä taukoa työstä. Jäsenenämme voit vuokrata edullisesti lomahuoneistoja ympäri Suomen. Voit varata lomahuoneistot kätevästi Member+ -palvelun kautta. Member+ on akavalaisten liittojen jäsenetuja tarjoava palvelu, jonka kautta voi vuokrata niin MMA:n omia kuin myös muita akavalaisten liittojen jäsenille tarkoitettuja lomahuoneistoja. 

Mökkien varaus

Mökkivaraukset tapahtuvat Member+-palvelun kautta. Palveluun pääset  kirjautumalla Oma MMA -palveluun tai kirjautumalla Member+-palveluun klikkaamalla MMA:n logoa ja käyttämällä MMA:n jäsentunnuksia.

Kirjaudu Member+-palveluun

Kirjautuminen oman liiton tunnuksin

Käyttääksesi liittosi tunnuksia, ensimmäisellä vierailukerralla rekisteröidy normaalisti member+ sivustolle, ja anna jäsennumerosi rekisteröitymistietoihin. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan liittosi tunnuksin suoraan sivustolle.

MMA Helsingin jäsenetukoodi

Member+ -palvelun valittuihin kohteisiin saat Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten jäsenenä 10% alennuksen mökkien listahinnoista. Lisäksi MMA Helsingin jäsenenä saat ylimääräisen 10 %:n erikoisalennuksen erillisellä alennuskoodilla. Alennuskoodin saat kysymällä sähköpostitse info@memberplus.fi .Ilmoitathan samalla jäsennumerosi.

Kirjautuminen liittosi tunnuksin ei onnistu?

  • Kirjaudu member+ sivustolle käyttäen rekisteröityessäsi antamaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa
  • Tarkista ”Tili” osiosta että ”Syntymäaika tai jäsennumero” kohdassa on jäsennumerosi oikein kirjoitettuna. Korjaa tarvittaessa oikein

Lomahuoneistojen varaaminen

  • Kirjaudu sisään member+ sivustolle
  • Valitse loman aloituspäivä lomahuoneistosivulla olevasta kalenterista ja klikkaa aloita.
    (Varatessasi alle 7 vrk varausta valitse ensin haluamasi jakson pituus alasvetovalikosta)
  • Tarkista esitäytetyt tiedot ja korjaa tarvittaessa. Klikkaa ”Varaa”
  • Saat vahvistuksen varauksesta sähköpostiisi. Tarkista tiedot.
  • Maksa erillisellä sähköpostilla saamasi varausmaksulasku

Saat tarvittavat tiedot varauksestasi (sijainti, avainten luovutus jne) sähköpostiisi ja tekstiviestinä puhelimeesi siinä vaiheessa, kun kaikki varauksen maksusuoritukset ovat kirjautuneet varausjärjestelmäämme. Tarkemmat varaustiedot löytyvät tekstiviestissä ja sähköpostissa olevan linkin takaa.

MMA Helsingin mökit

Meri-Teijo

Meri-Teijon kuusi lomamökkiämme sijaitsevat kulttuurihistoriallisella Mathildedalin arvoalueella. Mökeissä on saunat sekä korkeasti varustellut keittiöt. Mökkikylään kuuluu myös erillinen rantasauna, joka on vuokraajien varattavissa. Meri-Teijon ympäristö tarjoaa kattavasti eri aktiviteetteja mm. ratsastukselle, golfaukselle, patikoinnille ja laskettelulle. 

Tutustu mökki 1!
Tutustu mökki 2!
Tutustu mökki 7!
Tutustu mökki 8!
Tutustu mökki 9!
Tutustu mökki 10!

Levi

Levi tarjoaa upeat puitteet pohjoisen matkailulle. Vuokraamme Levillä kahta paritalohuoneistoa, joiden suosio sijoittuu erityisesti talvimatkailun ystäville. Laskettelun lisäksi Levi tarjoa monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja matkailijoille myös ympäri vuoden. 

Tutustu Levirakka D7 -mökkiin!
Tutustu Levirakka D8 -mökkiin!

Tahko

Tahkolla tarjoamme vuokrattavaksesi Rinnetähti A- ja B -paritalohuoneistot. Paritalohuoneistot ovat valmistuneet vuonna 2006 tilaviksi ja korkeatasoisiksi loma-asunnoiksi. Paritalohuoneistot sijaitsevat Tahkon monipuolisten palveluiden äärellä. Kävelymatkan päässä lomamökeistä on Tahkon kylpylä sekä ravintolapalvelut ja lähimmän laskettelurinteen näet jo mökkisi terassilta. Tahkon lomamökit tarjoavat aktiviteetteja läpi kesän ja talven, aina golf-kentistä lasketteluun sekä hevostalleihin.

Tahkon mökkien vuokraan sisältyy kaksi hissilippua, kaksi kylpylälippua sekä mökin loppusiivous. Mahdollisuus paljun vuokraukseen on paikan päällä.

Tutustu Rinnetähti A -mökkiin!
Tutustu Rinnetähti B -mökkiin!

Kysyttävää mökkivarauksia koskien?
(varaukset, varauksien muutokset, palautteet)

Mökkeihin liittyvissä varausasioissa sinua palvelee:
info(at)memberplus.fi
040 153 4734 (arkisin 9-16.00)

Kehitysideoita?

MMA Helsingin mökkivastaava Jyri Järvinen ottaa mielellään vastaan mökkeihin liittyviä kehityskohteita ja palautteita.

Jyri Järvinen
050 349 5143
jyri.jarvinen(at)mma.fi

Lämpimästi tervetuloa mökeillemme!