Meistä

Kun liityt Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäseneksi, liitetään sinun automaattisesti alueesi alueyhdistykseen. Helsingin Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset HMMA on yksi MMA:n 23:sta alueyhdistyksestä.

Alueyhdistyksenä edesautamme MMA:n järjestökuvan kehittämistä ja vahvistamista: vahvistamme MMA:n asemaa ja tunnettuutta maamme ainoana kaikkia myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaisia edustavana edunvalvonta- ja palvelujärjestönä. Osallistumme aktiivisesti liiton toimintaan ja pidämme yhteyttä muihin MMA:n jäsenyhdistyksiin. 

MMA Helsinki on alueyhdistyksistä jäsenmäärällisesti suurin ja kunniamme onkin toimia aktiivisena ja suuntaa näyttävänä alueyhdistyksenä. Tarjoamme kaiken ikäisille jäsenillemme tapahtumia sekä kuuntelemme aktiivisesti jäsentemme toiveita koulutusten ja tapahtumien suhteen. Nuorille jäsenillemme olemme tarjonneet muun muassa afterwork-hengessä nuorisotapahtumia, joissa ovat vierailleet menestyksekkäät puhujat aina vuoden 2018 Diili-voittaja Olli-Pekka Villasta talousneuvoja Mikko Sjögreniin. Nuorisotapahtumien henki on rento ja keskusteleva.

Vakiintuneeseen ohjelmistoomme kuuluvat myös tyypillisesti jokaisen vuoden tammikuussa järjestetty pikkujoulutapahtuma. Lisäksi osallistumme MMA:n organisoimaan valtakunnalliseen kesätapahtumaan, jossa jäsenemme perheineen ovat päässeet vierailemaan muun muassa Linnanmäellä ja Korkeasaaressa.

Monipuolista ohjelmaa tarjoavat myös yhdistyksemme kuusi aktiivista kiltaamme: Golf-KiltaKeilakiltaKulttuurikiltaMoottoripyöräkiltaSeniorikilta ja Viinikilta. Kiltojemme jäseneksi liittyminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden itsesi kehittämiseen erilaisten tapahtumien, koulutuksien ja uusien verkostoja muodossa. Voit liittyä killan jäseneksi MMA:n jäsenenä maksamalla killan toimintamaksun. Toimintamaksun hinnalla pääset osallistumaan killan tapahtumiin ja koulutuksiin edullisemmalla hinnalla tai jopa maksuttomasti. Kiltojen yhteishenki on lämmin ja verkostosi kasvavat taatusti.

Jäsenenämme pääset hyödyntämään myös viihtyisiä lomamökkejämme Tahkolla, Levillä ja Meri-Teijossa sekä pelioikeuksiamme Pickala Golfissa ja Meri-Teijo Golfissa. 

Alueyhdistyksemme hallitus koostuu yhdeksästä aktiivisesta varsinaisesta jäsenestä ja kahdesta varajäsenestä. Hallituksemme jäsenet ovat mieleltään nuorekkaita sekä päivittäin tekemisissä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Meillä on aitoa tahtoa kehittää ja ideoida jäsentemme näköistä ohjelmaa. Kuulemmekin mielellämme ajatuksiasi ja toiveitasi!

Säännöt

Yhdistyksemme säännöt ohjaavat toimintaamme. Klikkaamalla otsikosta ”Säännöt” pääset tutustumaan sääntöihimme.

Tervetuloa mukaan toimintaan!