Keilakilta

Kiinnostaako keilaus? Kiltamme tarkoituksena on edistää ja laajentaa MMA:n jäsenten harrastustoimintaa keilailun parissa.

Keilailun aloittaminen on helppoa, hallilta löytyy pallot ja kengät ja opastusta antavat kokeneemmat keilaajat. Nettisivuillamme on viikoittain päivittyvää tietoa tekemisistämme, tuloksia ja tulevia tapahtumia.

Keilakilta on hyvin aktiivinen. Keilaamme joka perjantai Talin keilahallissa viikko-/kuukausikisoja. Mukana on yleensä 10–16 pelaajaa. MMA:n keilailun SM-kisoihin osallistumme vuosittain. Keväisin käymme Tallinnassa pelaamassa parin päivän turnauksen ja viettämässä mukavaa yhdessäoloa. Kolmikaupunkiottelut Helsinki–KotkaTampere pelaillaan vuosittain, siitäkin tulee jo kolme kilpailua. Kevät- ja syyskauden päättäjäisiä vietetään saunailtojen merkeissä. Kesäkuun alussa järjestämme Keila-Golf-kisan, jonka suosio on kovassa kasvussa. Mukana on molempien lajien aloittelijoista ”ammattilaisiin”. Keilakillassa on paljon aktiivista toimintaa ja kivoja ihmisiä ympärillä!

Lisätietoja Keilakillasta kertoo mielellään:

Paavo Tolonen | 050 340 2847 | paavo.tolonen@kolumbus.fi

Miten liityn Keilakiltaan?

Voit liittyä Keilakillan jäseneksi, jos olet Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsen. Jäseneksi pääset liittymään tämän verkkolomakkeen kautta. Tapahtumiimme ovat tervetulleita kaikki jäsenemme sekä heidän avecinsa. Killan vuosimaksu on 30 €, jonka voit maksaa kiltamme tilille tilinumeroon FI46 1745 3000 0352 14. Maksun viestikenttään sinun tulee ilmoittaa oma nimesiMMA:n jäsennumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Lisää myös maksun viitteeksi 68.

Kun olet maksanut vuosimaksumme, voit osallistua kaikkiin tapahtumiimme sekä nauttia eduistamme, kuten kilpailumaksujen ja matkojen sponsoroinneista. Samalla saat myös mukavaa liikuntaa. Ja lisäksi mahdottoman hyvää seuraa, uusia ystäviä ja rentouttavaa yhdessäoloa!

Tule mukaan tutustumaan ja keilaamaan kanssamme perjantaisin. Jos aika ei sovi sinulle, ota meihin rohkeasti yhteyttä, jotta voimme katsoa, mitä muita aikoja saamme järjestettyä. Keilakilta järjestää kauden aikana keilauksen peruskursseja, jotka sopivat sekä aloittelijoille että jo enemmän keilanneille. Kaikki keilailusta kiinnostuneet, tervetuloa mukaan keilaamaan – niin naiset kuin miehet, nuoret kuin vanhatkin. Tule aluksi vaikka vain seuraamaan hallille ja tutustumaan lajiin!

Saavu mukaan harjoitusvuoroihin – harjoitusvuorot jatkuvat perjantaisin Talin keilahallilla klo 13–14. Voit saapua ensikertalaisena ja saada opastusta keilailuun tai jo kokeneempana konkarina. Ensimmäinen harjoituskerta on maksuton.

Ilmoittaudu etukäteen mukaan laittamalla viestiä tai soittamalla Paavo Toloselle, jonka yhteystiedot löydät ylempää.

Tutustu lisää Keilakillan uutisiin, viikkokisatilanteisiin sekä tapahtumiin ja tuloksiin täältä!

Tulevat tapahtumat

Ei toistaiseksi tulevia tapahtumia.