Keilakilta

Kiinnostaako keilaus? Kiltamme tarkoituksena on edistää ja laajentaa MMA:n jäsenten harrastustoimintaa keilailun parissa.

Tule tutustumaan keilaukseen Talin Keilahalliin to 7.12.2023 klo 18-20
Keilakillan ”keilaus tutuksi” keilauksen esittelyilta 7.12.2023 torstaina klo 18 -20, Paikalla on keilauksen ammattivalmentaja, sekä meitä vanhempia Keilakiltalaisia – Tule tutustumaan porukkaan ja saamaan perustietoa keilauksesta, samalla voit myös kokeilla keilausta.

Uusille tapahtumaan osallistujille Keilakilta tarjoaa pullakahvit!

LISÄTIETOJA/ ILMOITUMINEN VIIMEISTÄÄN 3.12.2023 : rami@ruohola.com

MMA Helsingin kiltatoiminta: Keilakilta

Keilakillan tarkoituksena on edistää ja laajentaa Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten harrastustoimintaa keilailun parissa. Keilailun aloittaminen on helppoa, hallilta löytyy pallot ja kengät ja opastusta antavat kokeneemmat keilaajat. Nettisivuilla on viikoittain päivittyvää tietoa tekemisistämme, tuloksia ja tulevia tapahtumia.

Keilakilta on hyvin aktiivinen. Keilaamme joka perjantai Talin keilahallissa viikko-/kuukausikisoja. Mukana on yleensä 10-16 pelaajaa. MMA:n keilailun SM-kisoihin osallistumme vuosittain. Keväisin käymme Tallinnassa pelaamassa parin päivän turnauksen ja viettämässä mukavaa yhdessäoloa. Kolmikaupunkiottelut Helsinki-Kotka-Tampere pelaillaan vuosittain, siitäkin tulee jo kolme kilpailua.

Kevät- ja syyskauden päättäjäisiä vietetään saunailtojen merkeissä. Kesäkuun alussa järjestämme Keila-Golf- kisan, jonka suosia on kovassa kasvussa. Mukana on molempien lajien aloittelijoista ”ammattilaisiin”. Aktiivista toimintaa on siis paljon ja kivaa porukkaa ympärillä.

Tutustu lisää Keilakillan uutisiin, viikkokisatilanteisiin sekä tapahtumiin ja tuloksiin täältä!

Miten liityn Keilakiltaan?

Keilakillan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen. Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeen kautta tai postittamalla lomakkeen toimistollemme. Killan tapahtumiin ovat tervetulleet jäsen ja hänen avecinsa.

Toimintamaksu 2023

Tilinumero: FI46 1745 3000 0352 14 
Summa: 30,00 €
Viite: 68
Viestikenttä: Oma nimi, MMA:n jäsennumero ja sähköpostiosoite

Toiminnasta

Vuosimaksun maksaneet jäsenet voivat osallistua keilakillan kaikkiin tapahtumiin ja saavat nauttia eduista esim. kilpailumaksujen ja matkojen sponsoroinnista. Samalla saa myös mukavaa liikuntaa. Ja lisäksi mahdottoman hyvää seuraa, uusia ystäviä ja rentouttavaa yhdessäoloa!

Tule mukaan tutustumaan ja keilaamaan perjantaisin, jos aika ei sovi sinulle – ota yhteyttä ja katsotaan mitä muita aikoja saamme järjestettyä. Keilakilta järjestää kauden aikana keilauksen peruskursseja, jotka sopivat sekä aloittelijoille että jo enemmän keilanneille. Kaikki keilailusta kiinnostuneet, tervetuloa mukaan keilaamaan – niin naiset kuin miehet, nuoret kuin vanhatkin. Tule aluksi vaikka vain seuraamaan hallille ja tutustumaan lajiin!

Harjoitusvuorot

Saavu mukaan harjoitusvuoroihin – harjoitusvuorot jatkuvat perjantaisin Talin keilahallilla klo 13-14.00. Voit saapua ensikertalaisena ja saada opastusta keilailuun tai jo kokeneempana konkarina. Ensimmäinen harjoituskerta on maksuton.

Ilmoittauduthan etukäteen mukaan: Paavo Tolonen, 050 340 2847 tai paavo.tolonen(at)kolumbus.fi . 

Tulevat tapahtumat 2023

SYKSY-TALVI 2023-24

24.11. klo 13 Kanarian malja 5-sarjan kisa

28.11 Keilakillan 50. toimintavuosi alkaa kokoontumisella ravintola Eliteen klo 15

15.12. klo 13 Kinkkukisa

29.12. klo 13 Vuoden viimeinen perjantain keilausvuoro

Viikkokeilaukset joka perjantai klo 13-14 Talin Keilahallissa Munkkivuoressa.

Ilmoittautuminen:
paavo.tolonen(at)kolumbus.fi

Lisätietoa Keilakillasta tarjoaa

Paavo Tolonen
050 340 2847
paavo.tolonen(at)kolumbus.fi

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Terveisin Keilakillan hallitus