Keilakilta

Kiinnostaako keilaus? Kiltamme tarkoituksena on edistää ja laajentaa MMA:n jäsenten harrastustoimintaa keilailun parissa.

MMA Helsingin kiltatoiminta: Keilakilta

Keilakillan tarkoituksena on edistää ja laajentaa Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten harrastustoimintaa keilailun parissa. Keilailun aloittaminen on helppoa, hallilta löytyy pallot ja kengät ja opastusta antavat kokeneemmat keilaajat. Nettisivuilla on viikoittain päivittyvää tietoa tekemisistämme, tuloksia ja tulevia tapahtumia.
Keilakilta on hyvin aktiivinen. Keilaamme joka perjantai Talin keilahallissa viikko- /kuukausikisoja. Mukana on yleensä 10-16 pelaajaa.

MMA:n keilailun SM-kisoihin osallistumme vuosittain.

Keväisin käymme Tallinnassa pelaamassa parin päivän turnauksen ja viettämässä mukavaa yhdessäoloa. Myös kotimaassa tutustumisia lähialueiden keilahalleihin.

Kaupunkiottelut Helsinki-Kotka-Hämeenlinna-Lahti keilataan vuosittain. Vuoden aikana vuorotellen jokaisessa osallistuja kaupungissa

Kuukausittain usein erikoiskilpailuja.
Touko-/kesäkuun vaihteessa järjestämme Keila-Golf- kisan, jonka suosia on kovassa kasvussa. Mukana on molempien lajien aloittelijoista ”ammattilaisiin”. Aktiivista toimintaa on paljon mm. Kinkkukisa ja kivaa porukkaa ympärillä.

Tutustu lisää Keilakillan uutisiin, viikkokisatilanteisiin sekä tapahtumiin ja tuloksiin täältä!

Miten liityn Keilakiltaan?

Keilakillan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen. Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeen kautta tai postittamalla lomakkeen toimistollemme. Killan tapahtumiin ovat tervetulleet jäsen ja hänen avecinsa.

Toimintamaksu 2024

Tilinumero: FI46 1745 3000 0352 14 
Summa: 30,00 €
Viite: 68
Viestikenttä: Oma nimi, MMA:n jäsennumero ja sähköpostiosoite

Toiminnasta

Vuosimaksun maksaneet jäsenet voivat osallistua keilakillan kaikkiin tapahtumiin ja saavat nauttia eduista esim. kilpailumaksujen ja matkojen sponsoroinnista. Samalla saa myös mukavaa liikuntaa. Ja lisäksi mahdottoman hyvää seuraa, uusia ystäviä ja rentouttavaa yhdessäoloa!

Tule mukaan tutustumaan ja keilaamaan perjantaisin, jos aika ei sovi sinulle – ota yhteyttä ja katsotaan mitä muita aikoja saamme järjestettyä. Keilakilta järjestää kauden aikana keilauksen peruskursseja, jotka sopivat sekä aloittelijoille että jo enemmän keilanneille. Kaikki keilailusta kiinnostuneet, tervetuloa mukaan keilaamaan – niin naiset kuin miehet, nuoret kuin vanhatkin. Tule aluksi vaikka vain seuraamaan hallille ja tutustumaan lajiin!

Harjoitusvuorot

Saavu mukaan harjoitusvuoroihin – harjoitusvuorot jatkuvat perjantaisin Talin keilahallilla klo 13-14.15. Voit saapua ensikertalaisena ja saada opastusta keilailuun tai jo kokeneempana konkarina. Ensimmäinen harjoituskerta on maksuton. Keilahallilta voit vuokrata keilakengät, jos sinulla ei vielä ole omia.

Ilmoittauduthan etukäteen mukaan: Paavo Tolonen, 050 340 2847 tai paavo.tolonen(at)kolumbus.fi . 

Tulevat tapahtumat 2024

Viikkokeilaukset joka perjantai klo 13-14.15 toukokuun loppuun saakka ja kesän jälkeen 30.8. alkaen syyskausi Talin Keilahallissa Munkkivuoressa.

Kaupunkiottelu 19.4.2024 Perinteinen Kaupunkiottelu – sarja vuorossa Helsingin Talin Keilahallissa 19.4.2024 klo 12 – 15. Keilataan 5 sarjaa, Helsinki I voitti ja Kotka keilasi kakkoseksi.

Keila-Golf kisa Talissa keilaus 3 sarjaa 31.5. klo 13-14.15 ja Golf kierros Gumbölessä 4.6. klo 14. Tule mukaan vaikka vain toiseen ja katsomaan toiseen

Kisa ilmoittautumiset:
rami(at)ruohola.com

Lisätietoa Keilakillasta tarjoaa

Paavo Tolonen
050 340 2847
paavo.tolonen(at)kolumbus.fi

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Terveisin Keilakillan hallitus