Olet täällä

Keilakilta

MMA Helsingin kiltatoiminta: Keilakilta

Mikä on Keilakilta?

Keilakillan tarkoituksena on edistää ja laajentaa Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten harrastustoimintaa keilailun parissa. Keilailun aloittaminen on helppoa, hallilta löytyy pallot ja kengät ja opastusta antavat kokeneemmat keilaajat. Nettisivuilla on viikoittain päivittyvää tietoa tekemisistämme, tuloksia ja tulevia tapahtumia.

Keilakilta on hyvin aktiivinen. Keilaamme joka perjantai Talin keilahallissa viikko-/kuukausikisoja. Mukana on yleensä 10-16 pelaajaa. MMA:n keilailun SM-kisoihin osallistumme vuosittain. Keväisin käymme Tallinnassa pelaamassa parin päivän turnauksen ja viettämässä mukavaa yhdessäoloa. Kolmikaupunkiottelut Helsinki-Kotka-Tampere pelaillaan vuosittain, siitäkin tulee jo kolme kilpailua. Kevät- ja syyskauden päättäjäisiä vietetään saunailtojen merkeissä. Kesäkuun alussa järjestämme Keila-Golf- kisan, jonka suosia on kovassa kasvussa. Mukana on molempien lajien aloittelijoista "ammattilaisiin". Aktiivista toimintaa on siis paljon ja kivaa porukkaa ympärillä.

Miten liittyä Keilakiltaan?

Keilakillan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen. Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeen kautta tai postittamalla lomakkeen toimistollemme. Killan tapahtumiin ovat tervetulleet jäsen ja hänen avecinsa. Killan vuosimaksu on 30€, jonka jäsen maksaa killan tilille. Maksun viestikenttään tulee ilmoittaa oma nimesi, MMA:n jäsennumero sekä sähköpostiosoitteesi. Maksun viitteeksi tulee lisätä 68.

Tilinumero: FI46 1745 3000 0352

Vuosimaksun maksaneet jäsenet voivat osallistua keilakillan kaikkiin tapahtumiin ja saavat nauttia eduista esim. kilpailumaksujen ja matkojen sponsoroinnista. Samalla saa myös mukavaa liikuntaa. Ja lisäksi mahdottoman hyvää seuraa, uusia ystäviä ja rentouttavaa yhdessäoloa!

Tule mukaan tutustumaan ja keilaamaan perjantaisin, jos aika ei sovi sinulle – ota yhteyttä ja katsotaan mitä muita aikoja saamme järjestettyä. Keilakilta järjestää kauden aikana keilauksen peruskursseja, jotka sopivat sekä aloittelijoille että jo enemmän keilanneille. Kaikki keilailusta kiinnostuneet, tervetuloa mukaan keilaamaan - niin naiset kuin miehet, nuoret kuin vanhatkin. Tule aluksi vaikka vain seuraamaan hallille ja tutustumaan lajiin!

Harjoitusvuorot jatkuvat perjantaisin Talissa klo 13 - 14.

Keilakillan kesä

Keilakilta järjestää kesäkuun alussa vuosittain Keila-Golf -tapahtuman, johon osallistuvat keilakillan ja golf-killan jäsenet. Talin keilahallissa järjestettävässä tapahtumassa keilataan ensin kolme sarjaa ja siirrytään pelaamaan kierros golfia Espoon Gumböle Golfiin.

Tapahtumat ja ohjelma 2019

Syksyn tapahtumista tiedotetaan pian.

Huom! Viikkokilpailut keilataan aina perjantaisin Talin Keilahallissa klo 13-14.00!
Tervetuloa mukaan!

Keilataan kolme sarjaa, joista kaksi parasta lasketaan kuukauden lopputulokseen sijapisteiden mukaan. 

Tutustu lisää Keilakillan uutisiin, viikkokisatilanteisiin sekä tapahtumiin ja tuloksiin täältä!

Lisätietoa Keilakillasta kertoo mielellään:

Paavo Tolonen
050 340 2847
paavo.tolonen@kolumbus.fi


Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja toimintaamme!