Olet täällä

Keilakilta

          KETÄ ME OLEMME?

Keilakillan tarkoituksena on edistää ja laajentaa Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten harrastustoimintaa keilailun parissa. Keilailun aloittaminen on helppoa, hallilta löytyy pallot ja kengät ja opastusta antavat kokeneemmat keilaajat. Nettisivuilla 0n viikoittain päivittyvää tietoa tekemisistämme, tuloksia ja tulevia tapahtumia.

          MITÄ ME TEEMME?

Keilakilta on hyvin aktiivinen. Keilaamme joka perjantai Talin keilahallissa viikko-/kuukausikisoja. Mukana on yleensä 10-16 pelaajaa. MMA:n keilailun SM-kisoihin osallistumme vuosittain. Keväisin käymme Tallinnassa pelaamassa parin päivän turnauksen ja viettämässä mukavaa yhdessäoloa. Kolmikaupunkiottelut Helsinki-Kotka-Tampere pelaillaan vuosittain, siitäkin tulee jo kolme kilpailua. Kevät- ja syyskauden päättäjäisiä vietetään saunailtojen merkeissä. Kesäkuun alussa järjestämme Keila-Golf- kisan, jonka suosia on kovassa kasvussa. Mukana on molempien lajien aloittelijoista ”ammattilaisiin”. Aktiivista toimintaa on siis paljon ja kivaa porukkaa ympärillä.

          LÄHTISINKÖ MUKAAN TOIMINTAAN?

Toimintamaksun maksaneet jäsenet voivat osallistua Keilakillan kaikkiin tapahtumiin ja saavat nauttia eduista esim. kilpailumaksujen ja matkojen sponsoroinnista. Samalla saa myös mukavaa liikuntaa. Ja lisäksi mahdottoman hyvää seuraa, uusia ystäviä ja rentouttavaa yhdessäoloa!

 

Keilakilta toivottaa kaikki MMA Helsingin jäsenet mukaan, alla yhteystietomme.

 

KEILAILU ON HAUSKA HARRASTUS!!

 

 

Tule mukaan tutustumaan ja keilaamaan perjantaisin, jos aika ei sovi sinulle – ota yhteyttä ja katsotaan mitä muita aikoja saamme järjestettyä. Keilakilta järjestää jälleen kevätkauden aikana keilauksen peruskursseja, jotka sopivat sekä aloittelijoille että jo enemmän keilanneille.

Harjoitusvuorot jatkuvat perjantaisin Talissa klo 13. Kuukauden viimeisenä perjantaina pidennetty harjoitusvuoro klo 13 - 15.30.

Kaikki keilailusta kiinnostunneet, tervetuloa mukaan keilaamaan - niin naiset kuin miehet, nuoret kuin vanhatkin. Tule aluksi vaikka vain seuraamaan hallille ja tutustumaan lajiin

 

Keila-Golf kesäkuun alussa

Golf-kiltalaiset osallistuvat Keilakillan järjestämään Keila-Golf tapahtumaan joka on kesäkuun alussa. Keilataan ensin 3 sarjaa Talin keilahallissa ja sen jälkeen kierros golffia Gumböle Golfissa.

Katso tarkemmat tiedot Keilakillan tapahtumista ja tuloksista.

 

Jäseneksi näin:

Maksa killan toimintamaksu 30 euroa tilille FI46 1745 3000 0352,

muista lisätä maksuun viite: 68.

Laita viestikenttään nimesi, MMA:n jäsennumero ja sähköpostiosoitteesi.

Yhteydet: Paavo Tolonen: paavo.tolonen(at)kolumbus.fi tai 050 340 2847