Olet täällä

Kulttuurikilta

  

HUOM! TIEDOTE
KULTTUURIKILTA
15.3.2020

Maailmalla ja Suomessa jylläävä koronavirus on aiheuttanut huolta ja vaikuttanut kaikkeen päivittäiseen toimintaan. Ihmisten terveys on aina ensisijaista. Tämän poikkeustilanteen hoitamiseen on käytettävä kaikki mahdolliset keinot, ettei virus leviä esimerkiksi tartuntapintojen kautta.

Kulttuurikillan hallitus on päättänyt noudattaa MMA:n ohjetta perua tilaisuudet huhtikuun loppuun asti.

Otamme yhteyttä tapahtumiin ilmoittautuneisiin sähköpostitse

Seuraamme tilannetta ja informoimme jäseniä 

Kulttuurikillan hallitus 

 

Kulttuurikilta 

Kulttuurikilta järjestää kulttuuriin liittyviä elämyksiä niin musiikin, teatterin, matkojen kuin museoiden muodossa. Kilta järjestää tapahtumia vähintään kerran kuukaudessa, joissa jäsenellä on loistava tilaisuus tavata ja verkostoitua samanhenkisten jäsenten kanssa. Jäsenistöä killalla on jo yli 60 hengen verran ja kilta viettää parhaillaan jo 11 toimintakauttaan. 

Liitythän myös Kulttuurikillan Facebook -ryhmään, löydät ryhmän hakusanalla "Hmma Kulttuurikilta" tai tämän linkin takaa.

Miten liittyä Kulttuurikiltaan?

Kulttuurikillan jäseneksi voi liittyä MMA:n jäsen. Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeen kautta tai postittamalla lomakkeen toimistollemme. 

Kulttuurikillan vuosimaksu on 25€, jonka jäsen maksaa killan tilille. Maksun viestikenttään tulee ilmoittaa oma nimesi, MMA:n jäsennumero sekä sähköpostiosoitteesi. 

Tilinumero: FI48 1745 3000 0513 77 

Lisätietoa Kulttuurikillasta kertoo mielellään:

Pirjo Aaltovirta, Kulttuurikillan puheenjohtaja
040 087 2090
pirjo.aaltovirta(at)pp.inet.fi

TULEVAT TAPAHTUMAT JA MATKAT 2020:

LOKAKUU

- Kulttuurikilta: Lion King - Gala
Helsingin Kulttuuritalo, to 1.10.2020 klo 19.00

Ikärajaton
Esityksen kesto n. 90 min, ei väliaikaa.

Jo vuonna 1927 perustettu perinteikäs The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus -sinfoniaorkesteri, johtajanaan Yuri Karavaev, tuo mukanaan myös kuoron. Kaikkiaan lavalla on mukana yli sata muusikkoa. Konsertti aloitetaan afrikkalaisilla rytmeillä, kun kuuma savanni luodaan keskelle Suomen syksyä.Vuonna 1994 julkaistun Leijonakuningaselokuvan musiikki on ehtinyt ihastuttaa jo 25 vuoden ajan niin valkokankaalla kuin lukuisissa musikaalimenestyksissä ympäri maailman, ja Hans Zimmerin ja Elton Johnin säveltämät klassikot tuodaan nyt eläväksi koko perheelle soveltuvassa illassa.

The Lion King Gala -konsertin aikana päästään nauttimaan upean elokuvan scoremusiikin ohella kaikki tutut Leijonakuningas-hitit aina herkästä Can you Feel the Love Tonight -balladista Hakuna Matata - hassutteluun Konsertissa kuullaan lisäksi myös valikoituja paloja Disney-elokuviin tehdyistä kauneimmista kappaleista sekä afrikkalaisista sävellyksistä. Mukana on muun muassa Tarzan-elokuvasta tuttu Phil Collinsin sävellys My heart belongs to you. ​

Hinta: 

Jäsen: 49,00€
Avec: 69,00 €

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse kulttuurikilta@outlook.com 25.2.2020 mennessä. Lippuja rajoitettu erä!

- - - - - - - - - - - - - - - 

Tervetuloa mukaan kulttuuriseen joukkoomme! 

Huom! Mikäli et ole saanut kuluvan vuoden aikana vielä yhtään sähköpostia antamaasi osoitteeseen, otathan yhteyttä puheenjohtajaan!

 

Liitetiedostot: 
LiiteKoko
PDF icon kulttuurikillan_ohjelma_2020_.pdf123.33 KB
PDF icon Kulttuurikilta: Kesäkuun tiedote 202088.32 KB