Olet täällä

Seniorikilta


Seniorikilta

Seniorikilta on MMA:n eläkeläisjäsenien oma kilta. Seniorikilta järjestää erilaisia tapahtumia jäsentensä henkisen ja fyysisen kunnon ylläpitämiseksi. Killan tapahtumissa tapaat entisiä ja uusia myynnin- ja markkinoinnin parissa toimineita ammattilaisia. 

Kilta järjestää kuukausittain lounastapahtuman Hotelli Arthurissa, osoitteessa Vuorikatu 19, 00100 Helsinki.Tapaamme joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 13:30. Tapahtumiin on kutsuttu mielenkiintoisia eri alojen esitelmöitsijöitä. Esitelmän jälkeen nautimme hyvän lounaan ja jatkamme samalla seurustelua. Kesällä lounastapahtumia ei järjestetä. 

Kerran vuodessa käymme Viron kylpylöissä hoidattamassa kuntoamme. Yleensä teemme myös vuosittaisen matkan Euroopan eri kohdemaihin. Teemme myös teatteri- ja konserttikäyntejä, lisäksi vierailemme erilaisissa museoissa sekä laitoksissa. 

Seniorikillan järjestämissä tapahtumissa saat uutta tietoa ja vanhan kertausta. Uudet ystävät lisäävät oman seniorielämän monimuotoisuutta. Matkat ja retket antavat lisää virikkeitä päivien tapahtumiin. Seniorikilta tukee myös jäsenten kustannuksia eri tapahtumiin, retkiin ja matkoihin. Matkoihin sekä retkiin on puolisokin tervetullut tai sitten seuralainen. Lounastilaisuudet ovat vain jäsenille. 

Lounastapaamisiin ilmoittaudutaan etukäteen Bengt Ahdille p. 040-350 2623 tai sähköpostitse bengt.ahti(at)welho.com . 

Miten liityn seniorijäseneksi?

Seniorijäseneksi voi liittyä eläkkeellä oleva MMA:n jäsen. Ollessasi eläkeläinen myynti- tai konsulenttityöstä tms, etkä ole MMA:n jäsen, voit silti liittyä jäseneksemme. Tule mukaan Arthuriin ja tiedustele hotellin infosta seniorikillan lounastapahtumaa (joka kuukauden ensimmäinen torstai). Soita Raimolle tai Timolle, yhteystiedot löydät ohesta.

Lisätietoa Seniorikillasta kertovat mielellään: 

Raimo Sundell
Seniorikillan Oltermanni
040 749 2102
raimo.sundell(at)welho.com 

Timo Lindgrén
Seniorikillan varapuheenjohtaja
040 040 7305
tja.lindgren(at)kolumbus.fi 

Lounastapaamisiin ilmoittaudutaan etukäteen Bengt Ahdille p. 040-350 2623 tai sähköpostitse bengt.ahti(at)welho.com . 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Ajankohtaista: Hei Seniorieläkeläinen! 

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Seniorikillan toimintaan torstaina 1.11.2018 pidettävään kokoukseen Hotelli Arthurissa! Kokous järjestetään Hotelli Arthurin ravintolan perällä sijaitsevassa kabinetissa, alkaen klo 13.30. Hotelli Arthur sijaitsee osoitteessa Vuorikatu 19, 00100 Helsinki

Tarjoamme Sinulle ilmaisen lounaan! Tulosta alapuolelta löytyvä lounas-seteli mukaasi ja ilmoittaudu Bengt Ahdille numeroon 040 350 2623. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja toimintaamme!

Seniorikillan syksyn- ja talven 2018 ohjelman löydät alapuolella olevasta tiedostosta!