Olet täällä

Seniorikilta

Seniorikilta

Seniorikilta on MMA:n eläkeläisjäsenien oma kilta. Seniorikilta järjestää erilaisia tapahtumia jäsentensä henkisen ja fyysisen kunnon ylläpitämiseksi. Killan tapahtumissa tapaat entisiä ja uusia myynnin- ja markkinoinnin parissa toimineita ammattilaisia.

Kilta järjestää kuukausittain lounastapahtuman Hotelli Arthurissa. Tapaamme joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 13:30. Keväällä on kuusi (6) tapaamista ja syksyisin neljä (4). Tapahtumiin on kutsuttu mielenkiintoisia eri alojen esitelmöitsijöitä. Esitelmän jälkeen nautimme hyvän lounaan ja jatkamme samalla seurustelua. Heinä- ja elokuussa lounastapahtumia ei järjestetä, mutta muuta yhteistä toimintaa voi olla.

Kerran vuodessa käymme Viron kylpylöissä hoidattamassa kuntoamme. Yleensä teemme myös vuosittaisen matkan Euroopan eri kohdemaihin. Teemme myös teatteri- ja konserttikäyntejä, lisäksi vierailemme erilaisissa museoissa sekä laitoksissa.

Seniorikillan järjestämissä tapahtumissa saat uutta tietoa ja vanhan kertausta. Uudet ystävät lisäävät oman seniorielämän monimuotoisuutta. Matkat ja retket antavat lisää virikkeitä päivien tapahtumiin. Seniorikilta tukee myös jäsenten kustannuksia eri tapahtumiin, retkiin ja matkoihin. Matkoihin sekä retkiin on puolisokin tervetullut tai sitten seuralainen. Lounastilaisuudet ovat tarkoitetut vain jäsenille.

Lounastapaamisiin ilmoittaudutaan etukäteen Bengt Ahdille p. 040-350 2623 tai sähköpostitse bengt.ahti(at)welho.com . 

Miten liittyä seniorijäseneksi?

Seniorijäseneksi voi liittyä eläkkeellä oleva MMA:n jäsen sekä myynti- tai konsulenttityöstä eläkkeellä oleva ei- MMA:n jäsen. Kutsummekin sinut paikalle Arthuriin, jossa pyydämme tiedustelemaan hotellin infosta seniorikillan lounastapaamista (merkitse kalenteriin: joka kuukauden ensimmäinen torstai).

Tulevat tapahtumat ja matkat
- Elokuiset kesätreffit merellä 30.8.2019
- Gdanski ja Malborkin linna, 10-13.9.2019 TÄYNNÄ!
Tervetuloa opastetulle kierrokselle Oodi -keskustakirjastoon 8.10.2019!
Tervetuloa Vihainen leski -teatterinäytökseen Helsingin kaupunginteatteriin 16.10.2019!
Tervetuloa mukaan pikkujoulumatkalle Tukholmaan 25-27.11.2019!
Tervetuloa mukaan Georg Ots 100 -oopperagaalaan Tallinnaan!

Lisätietoa Seniorikillasta kertovat mielellään: 

Pertti Paturi
Seniorikillan sihteeri
0400 773 909
pppaturi@gmail.com

Bengt Ahti
Seniorikillan varapuheenjohtaja
040 350 2623
bengt.ahti@welho.com

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja toimintaamme!