MMA Helsinki: Pidetty syyskokous ja MMA Helsingin hallitus 2021

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten Helsingin alueyhdistyksen MMA Helsingin, sääntömääräinen syyskokous järjestettiin maanantaina 16.11.2020 Helsingin Kulttuuritalolla sekä etäteitse.

Syyskokouksessa valittiin paikallisyhdistykselle puheenjohtaja sekä erovuoroisten tilalle uudet hallituksen jäsenet vuodelle 2021.

MMA Helsingin puheenjohtajaksi valittiin tiedottajan tehtäviä paikallisyhdistyksessä hoitanut ja vuonna 2019 varapuheenjohtajana toiminut Katariina Haapanen. Haapanen työskentelee myynnin ja markkinoinnin parissa digirekrytointi palveluiden äärellä sekä opiskelee oikeustieteellisessä.

Otamme katseen tulevaan jatkaen jo hyväksi koettuja toimintatapoja, mutta focusoiden samalla erityisesti markkinoinnin ja tiedottamisen tehostamiseen, jäsenten osallistamiseen toiminnan suunnittelussa sekä yhdistyksemme sisäisen yhteistyön ja organisoinnin kehittämiseen”, Haapanen toteaa.

MMA Helsingin hallitukseen saatiin myös opiskelijajäsen, joka toimii myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten hallituksen opiskelijajäsenenä, tervetuloa tiimiin Simoeemil Nurmela

Hallituksemme sai myös kaksi uutta hallituksen jäsentä, Nina Fromin ja Jyrki Lehtisen, tervetuloa! Hallituksessamme jatkoi vuodelta 2019 useampia aktiiveja sekä vahvistusta saamme tulevalle vuodelle myös hallituskonkari Markku Castrenista. 

Kiitämme istuvaa puheenjohtajaa Kari Hyvöstä antoisista vuosista ja puheenjohtajuudesta. Kiitämme myös hallituksen jäsen Oona Haakasta vuosista, Haakanen ei asettunut ehdolle tulevalle vuodelle. 

Hallitus 2021

Katariina Haapanen, puheenjohtaja 2021

Pirjo Aaltovirta
Jyri Järvinen
Markku Castren
Maria Kankaanpää
Maria Kastruni
Jyrki Lehtinen
Jussi Nikamaa
Nina From
Tiina Juselius
Jaana Vuorikkinen
Simoeemil Nurmela, opiskelijajäsen

Järjestäytymiskokouksen pidämme joulukuussa, jolloin tarkemmat hallitustehtävät jaetaan. Kiitos luottamuksesta!

Puheenjohtajat 2020 ja 2021

Kari Hyvönen
MMA Helsinki, puheenjohtaja 2020
050586 9269
kari.hyvonen(at)documentus.fi

Katariina Haapanen
MMA Helsinki, puheenjohtaja 2021
045 888 6244
katariina.haapanen(at)hotmail.com

Syyskokouksen dokumentit: