MMA Helsingin pikkujoulumatka 19.–20.11.!

Kauan odotettu, legendaksi muodostunut pikkujoulujuhla risteilyineen on täällä! Ilmoittautuminen on auki nyt, joten toimi nopeasti!

Tänä vuonna MMA Helsingin jäsenet aveceineen pääsevät 19.–20.11.2022 ainutlaatuiselle pikkujoulumatkalle, sillä perinteisen risteilyn sijaan pikkujoulut toteutetaan laivamatkan kera mutta majoitus ja itse iltajuhla järjestetään Tallink Spa & Conference -hotellissa!

MMA Helsingin jäsenille tämä hupi kustantaa jaetussa kahden hengen huoneessa 91€ ja aveceille 182€. MMA Helsingin jäsenille tarjolla myös majoitus yhden hengen huoneessa, jolloin hinta on 109,50€. Ilmoittautua voi tästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 18.9.2022.

Kaikkia osallistuja- ja huonetyyppejä saatavilla rajoitettu määrä, joten merkitse ajankohta kalenteriin ja hankit liput pian, jottet jää rannalle ruikuttamaan! Ilmoittautuminen on nyt auki ja onnistuu alla olevan linkin kautta.

Olemme toiveesta lisänneet majoituksia yksin reissaaville, eli nyt lisätty vaihtoehto ”MMA Helsingin jäsen (1hlö, ei jaettu 2hh)”, jolloin jäsen voi varata itselleen 2hh niin, ettei huoneessa majoitu muita. Tämä takaa siis yksityisen huoneen myös niille, jotka eivät ehtineet varaamaan 1hh aiemmin. MMA Helsinki maksaa puolet jäsenen lipun hinnasta, jolloin pikkujoulumatkan hinta jaetussa kahden hengen huoneessa on jäsenelle 91 € ja jäsenen avecille 182 €. Lipun hinta yhden hengen huoneessa on MMA Helsingin jäsenelle 109,50€ (loppuunmyyty). Lisäksi nyt tarjolla yhdelle hengelle varattu 2hh, ja tämän hinta MMA Helsingin jäsenelle 112,00€. Hintaan sisältyy meno–paluu-laivamatkat kansipaikoin Helsingistä Tallinnaan, buffet-lounas laivalla menomatkalla, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, pääsy hotellin kylpylään sekä aamiainen. Lisäksi hintaan sisältyy iltajuhlan ohjelma, ruokailu sekä ruokajuomat.

Huom! Majoittuminen yksin kahden hengen huoneessa on nyt mahdollista, joten valitse tässä tapauksessa ilmoittautumisen yhteydessä vaihtoehdon ”MMA Helsingin jäsen (1hlö ei jaettu 2hh)” saadaksesi yksityisen kahden hengen huoneen.

Mitä odottaa pikkujoulumatkalta?

Luvassa on tietenkin huikeaa seuraa, ja lauantaina starttaamme pikkujoulumatkan yhteisellä lounaalla laivan Delight Buffetissa. Tallinnaan saapumisen jälkeen on aikaa vierailla hotellin kylpylässä, käydä ostoksilla tai tehdä kierros kauniissa Tallinnan vanhassakaupungissa. Iltajuhla alkaa hotellin ravintolassa kello 19:00, ja alkumaljan jälkeen MMA Helsingin hallitus kertoo kuluvan vuoden kohokohdista sekä odotuksista tulevalle vuodelle. Tämän jälkeen nautimme buffet-illallisen, jonka aikana pääsemme pitkästä aikaa tapaamaan toisiamme ja vaihtamaan kuulumisia. Illallisen jälkeen ohjelma jatkuu sekä verkostoitumisen että rennon ohjelman muodossa, ja loppuillasta pääsemme pistämään jalalla koreasti musiikin tahtiin. Ohjelma tarkentuu osallistujamäärän vahvistamisen jälkeen.

Pikkujoulumatkan aikataulu:

Lauantai 19.11.2022
klo 12:30 Lippujen jako ja laivaan nousu, Länsiterminaali 2
klo 13:00 Buffet-lounas laivalla
klo 15:30 Saapuminen Tallinnaan, D-terminaali
klo 16:00 Sisäänkirjautuminen hotellilla, Tallink Spa & Conference hotel
klo 19:00 Ohjelma ja illallinen hotellilla

Sunnuntai 20.11.2022
klo 8:00 Aamiainen hotellilla klo 11:00 asti
klo 12:00 UIoskirjautuminen hotellista
klo 15:30 Lippujen jako ja laivaan nousu, D-terminaali
klo 18:30 Saapuminen Helsinkiin, Länsiterminaali 2

Kuinka paljon pikkujoulumatka kustantaa ja mitä hintaan sisältyy?

MMA Helsinki maksaa puolet jäsenen lipun hinnasta, jolloin pikkujoulumatkan hinta jaetussa kahden hengen huoneessa on jäsenelle 91 € ja jäsenen avecille 182 €. Lipun hinta yhden hengen huoneessa on MMA Helsingin jäsenelle 109,50€. Hintaan sisältyy meno–paluu-laivamatkat kansipaikoin Helsingistä Tallinnaan, buffet-lounas laivalla menomatkalla, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, pääsy hotellin kylpylään sekä aamiainen. Lisäksi hintaan sisältyy iltajuhlan ohjelma, ruokailu sekä ruokajuomat.

Mikäli kaipaat lisätietoa, olethan sähköpostitse yhteydessä alla oleviin henkilöihin:

Maria Kastruni
tapahtumavastaava
050 369 3239 (arkisin klo 16-17.00)
maria.kastruni(at)gmail.com

Maria Kankaanpää
varapuheenjohtaja, sihteeri
040 839 7640 (arkisin klo 17-18.00)
maria.kankaanpaa(at)mma.fi

Yhteyshenkilöt toimivat luottamustehtävässä vapaaehtoisesti omien työtehtäviensä ohella. Mikäli et tavoita yhteyshenkilöä puhelimitse, laitathan sähköpostiviestiä tai tekstiviestin. 
Kiitos kärsivällisyydestä.