Lämpimästi tervetuloa MMA Helsingin syyskokoukseen 7.11.2022

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten, Helsingin alueyhdistyksen, sääntömääräinen syyskokous järjestetään maanantaina 7.11.2022 Lasipalatsin Palmuhuoneessa osoitteessa Mannerheimintie 22–24. Syyskokouksessa käsittelemme sääntöjen määräämät asiat, sääntöjen muuttamisen sekä valitsemme Helsingin alueyhdistykselle hallituksen vuodelle 2023.

Aloitteet MMA Helsingin syyskokoukselle
Aloitteet syyskokoukselle tulee toimittaa 23.10.2022 mennessä sähköpostitse Maria Kankaanpäälle, maria.kankaanpaa@mma.fi.

Aikataulu
17.00 Paikalle saapuminen ja kahvit
17.45 Kokouksen aloitus

Tarjoilut ilmoittautuneille
Tarjolla on kahvia/teetä sekä suolaista syötävää. Tarjoilu on tarkoitettu vain ilmoittautuneille, joten muistathan ilmoittautua etukäteen kokoukseen ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautuminen
Syyskokoukseen voi saapua ilmoittautumatta, mutta ruokailun ja erityisruokavalioiden huomioimiseksi pyydämme ilmoittautumista erillisellä lomakkeella 30.10.2022 klo 20.00 mennessä. Syyskokouksen dokumentit jaetaan etukäteen ilmoittautuneille ja paikan päällä.

Kokousmateriaalit

Otathan mobiilijäsenkorttisi tai henkilöllisyystodistuksesi mukaan kokoukseen jäsenyytesi varmentamiseksi. Varmistathan sähköpostiosoitteesi kirjoituksen oikeellisuuden ilmoittautumislomakkeella.

Sairastumistapauksissa peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman pian.

Osallistumisen peruuttaminen
Pyydämme ottamaan yhteyttä sihteeri Maria Kankaanpäähän:
Maria Kankaanpää
MMA Helsinki, varapuheenjohtaja, sihteeri
maria.kankaanpaa(at)mma.fi

Lämpimästi tervetuloa!