Jäsenedulla veneilemään Helsingin edustalle näyttävällä Britamarinella?

Veneretki näyttävällä Britamarinella? – Lähde nauttimaan kesäpäivästä Helsingin edustalle uudella jäsenedulla!

Jäsenenämme saat Helsinki Boatsin viihtyisän veneretken Helsingin edustalla jäsenetuhintaan. Risteilemme mm. Kaivopuiston, Suomenlinnan,Vallisaaren ja Kulosaaren ympäristöissä. Veneenä toimii näyttävä Britamarine, joka on ainoa Suomessa tehty mallissaan ja maailmallakin näitä seilaa vain seitsemän venettä.

Lähde yksin tai kaverin kanssa – jopa täyttäen koko lähtöporukan omalla tiimilläsi, lähdölle mahtuu yhdeksän henkilöä. Lähtöjä on useampia toukokuusta elokuulle. Voit nautiskella veneretkestä tarjoiluiden, holillisten tai holittomien juomien kera – tuo omat mukanasi, veneellä ei ostomahdollisuutta. Mahdollisuus myös lyhyeen pysähdykseen noin puolivälissä risteilyä vaikkapa jäätelönoston merkeissä. Huomioithan, että venepaikat ovat kansipaikkoja, mutta vene on varusteltu hyvällä sääsuojalla.

Jäsenetuhinta 55€ / lähtö (norm. 73€), sisältäen viihtyisän kahden tunnin risteilyn näyttävällä Britamarine -veneellä, kapteenin, polttoaineet ja loppusiivouksen.

Lähtöajat
Lähtö- ja paluupaikka Tervasaarenkannas 33, Helsinki, kapasiteetti 9 hlö per lähtö.

Katso lähtöajankohdat linkin takaa, ajankohtia tulee kesän myötä lisää:
https://holvi.com/shop/Helsinki-Boats/

Peruutus- ja siirtoehdot
Peruutus- ja siirtoehdot veneretken lähtöä edeltävänä päivänä:
Ollessa yli 12m/sex tuulta, sumua, ukkosta tai jatkuvaa sadetta, voit ensisijaisesti siirtää risteilyajankohtaa tai peruuttaa risteilyn. Peruutuksessa Helsinki Boats suorittaa maksetun summan takaisin. Muissa kuin säähän liittyvissä peruutuksissa maksu palautetaan takaisin vain ylivoimaisen esteen johdosta tai sairastapauksessa sairastodistusta vastaan.

Veneretki isommalle tiimille?
Jäsenetuna vuokraat myös 3 kerroksisen Sunseeker Manhattanin 12 henkilölle 1430 € kapteenin, polttoaineiden ja loppusiivousten kera. Myös muita jäsenetuhintaisia vaihtoehtoja aina 30 hlö saakka. Tiedustele vaihtoehtoja Helsinki Boatsin Marcolta ja mainitse olevasi MMA Helsingin jäsen, jolloin tarjouksessa huomioidaan jäsenetu. Jäsenedun suuruus vaihtelee ja on viimekädessä Helsinki Boatsin päätettävissä koskien erillisellä tarjouspyynnöllä tiedusteltavia varauksia. Helsinki Boats / Marco: +358 50 5477398, marco@helsinkiboats.com .

Tutustu lisää:
https://helsinkiboats.com/

Aurinkoisia veneilyitä!

https://helsinkiboats.com

Lämpimästi tervetuloa!