MMA Helsinki: Sääntömääräinen syyskokous ma 15.11.2021

Lämpimästi tervetuloa MMA Helsingin syyskokoukseen 15.11.2021!

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten, Helsingin alueyhdistyksen, sääntömääräinen syyskokous järjestetään maanantaina 15.11.2021 Helsingin Kulttuuritalolla osoitteessa Sturenkatu 4. Syyskokouksessa käsittelemme sääntöjen määräämät asiat sekä valitsemme Helsingin alueyhdistykselle hallituksen vuodelle 2022.

Aloitteet MMA Helsingin syyskokoukselle
Mikäli sinulla on syyskokoukseen esille tuotava asia, laitathan sen 10.11.2021 mennessä osoitteeseen maria.kastruni@gmail.com.

Aikataulu
17.00 Paikalle saapuminen ja kahvit
17.45 Kokouksen aloitus

Tarjoilut paikan päällä oleville
Tarjolla on kahvia/teetä sekä suolaista syötävää, joka on laktoositon sekä kasvisruokavaliolle sopiva. Tarjoilu on tarkoitettu vain ilmoittautuneille, joten muistathan ilmoittautua etukäteen kokoukseen ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautuminen
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.11.2021 klo 18.00. Syyskokouksen dokumentit jaetaan paikan päällä oleville ja lähetetään etäosallistujille sähköisesti. Etäosallistujille lähetetään Teams -linkki kokoukseen syyskokousmateriaalien saatteena. Otathan mobiilijäsenkorttisi tai henkilöllisyystodistuksen mukaan.

Ilmoittautumislinkki:
https://www.lyyti.in/mmahelsinkisyyskokous2021

Huom! Varmistathan sähköpostiosoitteesi kirjoituksen oikeellisuuden ilmoittautumislomakkeella. 

Covid-19 -pandemia ja järjestelyt
Korona tilanteen takia, noudatamme THL:n ohjeistuksia. Paikan päällä jaamme osallistujille kasvomaskit sekä käsidesiä on saatavilla ja muista myös pitää huoli etäisyyksistä. Saavuthan kokoukseen vasta klo 17. Mikäli tunnet yhtään olevasi kipeä, peru ilmoittautumisesi ajoissa tai muuta se etäosallistumiseksi laittamalla viestiä sihteerille maria.kastruni@gmail.com.

Osallistumisen peruuttaminen tai fyysisen osallistumisen vaihto etäosallistumiseksi
Ota yhteyttä sihteeri Maria Kastruniin, maria.kastruni@gmail.com 

Ehdolle MMA Helsingin hallitukseen 2022?
Etsimme aktiivisia ja idearikkaita tekijöitä sekä reiluja ja tiimihenkisiä persoonia osaksi ensi vuoden hallitustamme.

Toivomme, että henkilöt, jotka haluavat asettua ehdolle hallituksen jäsenten valintaa varten, ilmoittaisivat asiasta etukäteen sähköpostitse katariina.haapanen@hotmail.com viimeistään 09.11.2021 mennessä.

Kerrothan sähköpostiviestissäsi lyhyesti itsestäsi sekä seikoista, joita voit tarjota hallitustyöskentelylläsi paikallisyhdistyksemme jäsenille ja toiminnalle yleisesti. Liitäthän viestiisi mukaan kuvan itsestäsi. Ehdolle hallitukseen voi asettua myös suoraan syyskokouksessa, ilman edellä mainittujen etukäteistietojen lähetystä.
Etukäteen ilmoittautuneista ehdokkaista julkaistaan kuva ja lyhyt esittely MMA Helsingin verkkosivuilla. Esittelyn ja kuvan lähetyksellä hyväksyt tietojen julkaisun.
Vuosikokouksessa valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Yhdistyksen hallituksen jäsenistä erovuoroisia ovat Katariina Haapanen, Jyri Järvinen, Pirjo Aaltovirta, Jussi Nikamaa, Nina From, Simoeemil Nurmela, Tiina Juselius ja Jaana Vuorikkinen.

Lisätietoa hallitustyöskentelystä?
Olemme perustaneet oman infosivun hallitustyöskentelystä, jossa vastattu tyypillisimpiin kysymyksiin:

Tiedustelut ennakkoon ja kokouspäivänä
Katariina Haapanen
MMA Helsinki, puheenjohtaja
045 888 6244
katariina.haapanen(at)hotmail.com

Maria Kastruni
MMA Helsinki, sihteeri
050 369 3239
maria.kastruni(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!